Trash

Ρούλα Πατεράκη: «Ο Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, τον πρόσεξε»

Ρούλα Πατεράκη: «Ο Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, τον πρόσεξε»

Πηγή Φωτογραφίας: NDP

Ρούλα Πατεράκη: «Με τον Λιγνάδη έζησα και εγώ το MeToo, αλλά με άλλο τρόπο»

Η Ρούλα Πατεράκη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη δουλειά του ηθοποιού και του σκηνοθέτη, τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την παράσταση που όπως αναφέρει η ίδια «της πήρε» ο Δημήτρης Λιγνάδης, αλλά και την αγάπη της στις κούκλες.

«Την Αλίκη στις επαναλήψεις που γίνονται συνεχώς δεν μπορώ να τη δω στην τηλεόραση. Με πληγώνει, δε θέλω να τη βλέπω. Μου κάνει κακό ότι λείπει. Θυμάμαι ότι μου έλεγε για το παιδί της ότι “ο Γιάννης είναι αστέρι”», είπε αρχικά η Ρούλα Πατεράκη.

Μιλώντας για τα μαθήματα υποκριτικής που έκανε με την Ελένη Φουρέιρα, η Ρούλα Πατεράκη είπε: «Ήρθε για λίγο και περάσαμε πολύ ευχάριστα, αλλά δεν μπορώ να σου πω αν πρέπει να είναι στην υποκριτική», ενώ για τον Σάκη Ρουβά ανέφερε: «Με τον Σάκη Ρουβά θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω. Μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας, έχει μια καθαρότητα».

Για το κίνημα metoo και τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Ρούλα Πατεράκη απάντησε:

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης πήρε την ιδέα μου για την παράστασή μου, τον “Πελοποννησιακό πόλεμο” και έφυγε. Επειδή δεν μου αρέσει η λέξη “έκλεψε” προτιμώ τη λέξη “πήρε” τα πράγματα και έφυγε. Άρα με το Δημήτρη Λιγνάδη έζησα και εγώ το metoo, αλλά με άλλο τρόπο.

«Η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη για ένα διάστημα ήταν καλή. Στον “Πελοποννησιακό πόλεμο” μου πήρε την ιδέα μου. Δεν υπήρχε λόγος να ζητάς τον λόγο από τον Λιγνάδη, ήταν ο Λιγνάδης. Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, ο Λιγνάδης τον πρόσεξε τον Σάκη. Όλα τα μάτια των ανθρώπων ήταν όμορφα με τις μάσκες. Όταν κατέβαζαν την μάσκα έβλεπα μορφές σαν ζώα. Όταν οι άνθρωποι κατεβάζουν τις μάσκες λέω “αυτός μοιάζει με αλεπού, αυτός με γεράκι”, άλλες φορές μου φαινόταν ότι μοιάζει με ασβό».

Η Ρούλα Πατεράκη είπε κλείνοντας: «Τώρα έχω πάνω από 1.000 κούκλες. Έχω δέος, έχω πάθος. Θεωρώ ότι είναι το πιο όμορφο πράγμα. Στα γάντια δεν έχω αγάπη. Τα φοράω συνέχεια λόγω ενός προβλήματος που είχα από μικρή και έχω παγωμένα άκρα. Τα φορούσα για να ζεσταίνομαι. Όμως τα έχω συνηθίσει πολύ, και νιώθω μια ασφάλεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments