Αθλητισμός

Τι είπε ο Σαλπιγγίδης για τον ΠΑΟΚ

Τι είπε ο Σαλπιγγίδης για τον ΠΑΟΚ
Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, όπου ο Δικέφαλος διεκδικεί ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League, τονίζοντας ότι οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να φτάσουν σε μια ιστορική πρόκριση.

Στη συνέντευξη του αναφέρει ότι η Μαρσέιγ έχει μεγάλη δυναμική και αποτελεί το φαβορί, όμως και ο Δικέφαλος, όπως λέει, έβγαλε πείσμα και αντίδραση στον πρώτο αγώνα, ανταπεξήλθε στις δυσκολίες και αν παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στους «4» του θεσμού.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης αφήνει πολλές ελπίδες στον ΠΑΟΚ, να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη. Σίγουρα η Μαρσέιγ ήταν και παραμένει το φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έβγαλαν πείσμα και αντίδραση στα δύσκολα, γεγονός που τους επιτρέπει να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις μπροστά στο κοινό τους για μία ιστορική πρόκριση.

Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ ανταπεξήλθε στις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Και δεν θεωρώ ότι τα γκολ που δέχθηκε ήταν τόσο προϊόν δικών του λαθών, όσο αποτέλεσμα της κλάσης της αντιπάλου του. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και το μυαλό πρέπει να καθαρίσει, αφού προμηνύεται απαιτητική και εξίσου υψηλής ποδοσφαιρικής έντασης ρεβάνς».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί:

«Ασφαλώς και η ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα είναι δυνατή, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει για 90 λεπτά ή για όσο χρειαστεί να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, ολότελα αφοσιωμένοι στο έργο τους. Η Μαρσέιγ δύσκολα θα επηρεαστεί, αφού τέτοια κλαμπ διαθέτουν την πείρα και την αυτοσυγκράτηση που απαιτούν οι περιστάσεις, συνεπώς η ομάδα οφείλει να κάνει το παιχνίδι της, όσο πιο προσηλωμένη μπορεί. Στο ποδόσφαιρο γίνονται τα πάντα και οι κατά καιρούς μικρότερες ή και μεγαλύτερες ανατροπές το αποδεικνύουν περίτρανα. Σκοράροντας στη Μασσαλία, η ομάδα αύξησε θεαματικά τις ελπίδες της, όμως η πρόκριση θέλει πολλή και σκληρή δουλειά. Και ναι μεν, όπως είπα, η Μαρσέιγ παραμένει φαβορί, όμως ο σοβαρός και συγκεντρωμένος ΠΑΟΚ μπορεί να γράψει ιστορία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments