Trash

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία, που ήμουν κοριτσάκι ακόμα, το 2013»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία, που ήμουν κοριτσάκι ακόμα, το 2013»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε για όσους τις κάνουν ακόμη ερωτήσεις για τα καλλιστεία της Κρήτης που είχε πάρει μέρος το 2013

Τον θυμό της εξέφρασε μέσα από την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με τη συμμετοχή της στα καλλιστεία της Κρήτης στο παρελθόν. Με αφορμή μία συνέντευξη του Δημήτρη Κουρούμπαλη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Love It» επισήμανε πως ένα τέτοιο γεγονός δεν  ορίζει την αξίας της σαν άνθρωπο.

«Δεν είναι καλό να θες να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως αυτό το κομμάτι από τη ζωή σου. Εγώ για παράδειγμα, δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία, που ήμουν κοριτσάκι ακόμα, το 2013», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως την περίοδο εκείνη, ήταν μία άλλη εκδοχή του ευατού της απο΄αυτό που είναι σήμερα, με άλλες προσλαμβάνουσες και προτεραιότητες.

«Ήμουν μία άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσές μου τότε. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Δεν ορίζει ούτε την προσωπικότητά μου, ούτε καθορίζει την πορεία μου», εξήγησε.

Υπογράμμισε μάλιστα, πως πολλοί δημοσιογράφοι έχουν «εμμονή» να της «χτυπάνε» τη συμμετοχή της

«Πολλοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι θέλουν εμμονικά, αναδρομικά να ανασύρουν και να “χτυπάνε” για άλλους λόγους μία συμμετοχή σου. Δεν μετανιώνουμε για οτιδήποτε κάνουμε. Ειδικά, αν κάποια πράγματα είναι αναστρέψιμα. Σε κάθε φάση της ζωής μας, κάποιο κομμάτι μας ήταν εκεί για να γίνει. Δεν ορίζει, δεν χαρακτηρίζει και δεν διαγράφει αυτά τα οποία πρόκειται να κάνεις στο μέλλον ή αυτά που είσαι. Είμαστε πολλά κομμάτια», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Να υπενθυμίσουμε πως η παρουσιάστρια είχε κερδίσει τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments