Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αντί για κλοπή, κακοποίησαν σκύλο

Θεσσαλονίκη: Αντί για κλοπή, κακοποίησαν σκύλο
Διαρρήκτης κατηγορείται ότι κακοποίησε σκύλο, όταν μαζί με συνεργό του μπήκαν τον περασμένο Οκτώβριο σε διαμέρισμα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Διαρρήκτης κατηγορείται ότι κακοποίησε σκύλο, όταν μαζί με συνεργό του μπήκαν τον περασμένο Οκτώβριο σε διαμέρισμα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, με σκοπό την κλοπή.

Παρότι οι δράστες δεν αφαίρεσαν κάτι, εντούτοις δεν δίστασαν να τραυματίσουν το σκύλο στην προσπάθειά τους να φύγουν κι ενώ εκείνο αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση ενός εκ των δραστών και, σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για 38χρονο άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύλληψη δύο νεαρών για σεξουαλική παρενόχληση νεαρής γυναίκας

Παράλληλα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθησαν δύο νεαροί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διότι, όπως καταγγέλθηκε, παρενόχλησαν σεξουαλικά μία γυναίκα, 21 ετών.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Τσιμισκή, ενώ δικυκλιστές αστυνομικοί τούς εντόπισαν και τούς συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του τμήματος αναζητήσεων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έναν 67χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments