Διεθνή

TASS: “Οι δυτικές χώρες προσπαθούν να οδηγήσουν την Ρωσία σε αδυναμία πληρωμής”

TASS: “Οι δυτικές χώρες προσπαθούν να οδηγήσουν την Ρωσία σε αδυναμία πληρωμής”
"Οι δυτικές χώρες προσπαθούν να οδηγήσουν την Ρωσία σε αδυναμία πληρωμής", μετέδωσε το πρακτορείο TASS επικαλούμενο δηλώσεις που έκανε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ

“Οι δυτικές χώρες προσπαθούν να οδηγήσουν την Ρωσία σε αδυναμία πληρωμής”, μετέδωσε το πρακτορείο TASS επικαλούμενο δηλώσεις που έκανε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ.

Ο Ριαμπκόφ δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία παραμένει ανοιχτή στην εξεύρεση λύσεων σε σχέση με τα στρατηγικά θέματα, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Τουλάχιστον 7 νεκροί σε ένα 24ωρο από ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια του Χαρκόβου

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 24ωρο που πέρασε από ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια του Χαρκόβου, στην βορειοανατολική Ουκρανία, δήλωσε ο περιφερειάρχης του.

“Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν” και 22 τραυματίστηκαν, αναφέρει σε μήνυμά του στην εφαρμογή Telegram ο Όλεγκ Σινεγκούμποφ, διευκρινίζοντας ότι ένα αγόρι δύο ετών που είχε τραυματιστεί πριν από δύο ημέρες από βομβαρδισμό των ρωσικών δυνάμεων υπέκυψε χθες Τρίτη στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Το αγόρι βρίσκεται μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν από τα 53 πλήγματα με πυρά πυροβολικού ή με πυραύλους που είχαν εξαπολύσει οι ρωσικές δυνάμεις την προηγούμενη ημέρα στην περιοχή, υπογράμμισε ο ίδιος.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία αυτή. Η Ρωσία αρνείται ότι στοχοθετεί αμάχους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments