Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Στη Νίκαια η τρίτη Προσυνεδριακή Συζήτηση

Νέα Δημοκρατία: Στη Νίκαια η τρίτη Προσυνεδριακή Συζήτηση
Νέα Δημοκρατία: Η Προσυνεδριακή Συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος»

Η τελευταία προσυνεδριακή συζήτηση πριν το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, θα λάβει χώρα τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου στη Νίκαια με θέμα «Κοινωνική Πολιτική & Ισότητα».

Ως ομιλητές θα παρευρεθούν ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων & Αντιπρόεδρος ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας: Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Μαρία Νάτσιου, Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πίστη Κρυσταλλίδου, Γραμματέας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού ΝΔ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια Μαρία Συρεγγέλα, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, οι βουλευτές της Β’ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος και Ιωάννης Τραγάκης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, η Αντιδήμαρχος πολιτικών ισότητας, αντιμετώπισης διακρίσεων και έμφυλης βίας του Δήμου Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου, ο Γραμματέας για τα Άτομα με Αναπηρία ΝΔ Κώστας Λολίτσας, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Β’ Πειραιά Αθανάσιος Κατσιρούμπας και ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Σταύρος Θωμαΐδης. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνα Κόλλια.

Η Προσυνεδριακή Συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Λ. Θηβών 245) στις 17:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments