Trash

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα «καρφιά του για παρουσιάστρια που τον έβριζε και το απίστευτο σκηνικό που της έστησε.

Κόκκινος από τα νεύρα του και τον θυμό του εμφανίστηκε στις κάμερες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο θεατρικός παραγωγός, που τον τελευταίο καιρό μας ενημερώνει με λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, βρέθηκε σε εκδήλωση και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποιους που του έκαναν παρατήρηση επειδή τραγούδησε στην παρουσίαση της συλλογής της αγαπημένης του Ιλάειρας.

View this post on Instagram

A post shared by Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)

Μάλιστα, έκανε αποκάλυψη βόμβα για γνωστή παρουσιάστρια

Όπως είπε: «Με έχουν πάρει από το πρωί ότι δεν έπρεπε να τραγουδήσω γιατί ήταν η μέρα της Ιλάειρα χθες, και ότι πήγαν να κλέψω την παράσταση. Από ποιον να κλέψω την παράσταση; Από τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του; Άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά να μη ξαναμιλήσουμε. Άρχισα λίγο να στραβώνω και δεν κάνει να στραβώσω γιατί αν στραβώσω θα αλλάξω τακτική».

Και πρόσθεσε: «Συγκεκριμένη παρουσιάστρια μας έβρισε, μας είπε ότι δε θα μας παίξει στην εκπομπή της, είπε, είπε, είπε… Έκανα ένα crash test αυτή την εβδομάδα. Της είπα να έρθει να παίξει μουσική στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσό είπε αμέσως ναι. Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε , ότι είμαστε εμείς δήθεν γιατί όταν ακούσουν χρήματα ξαφνικά τους αρέσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments