Focus

Bella Hadid: Τα «βάζει» με το instagram και αποκαλύπτει ότι την σαμποτάρει

Bella Hadid: Τα «βάζει» με το instagram και αποκαλύπτει ότι την σαμποτάρει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Bella Hadid: Το διάσημο μοντέλο ισχυρίζεται ότι η εφαρμογή δεν εμφανίζει τα στόριες στους followers της.

H Bella Hadid έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια πως έχει Παλαιστινιακές της ρίζες και έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια, χρησιμοποιώντας μάλιστα αιχμηρό λόγο, για τη διένεξη ανάμεσα στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ, δηλώντας τη στήριξή της στην μητρική της χώρα. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται το super μοντέλο, φαίνεται πως οι αναρτήσεις για την Παλαιστίνη δεν έχουν την έγκριση του Instagram!

H Hadid ανέβασε ένα στόρι στην πλατφόρμα κατηγορώντας το ισχυρό κοινωνικό δίκτυο για …σαμποτάζ. Συγκεκριμένα, έγραψε:

“Το Instagram μου δεν μου δίνει τη δυνατότητα να ποστάρω στις ιστορίες μου – βασικά μόνο όταν αυτές αφορούν την Παλαιστίνη, υποθέτω. Όταν ποστάρω κάτι για την Παλαιστίνη αμέσως ατύπως μπαίνει απαγορευτικό και περίπου 1 εκατομμύριο λιγότεροι από εσάς μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις και τα στόρις μου”.

Την ανάρτησή της συνόδευε μία φωτογραφία που διακρίνεται απλά το βλέμμα της Bella Hadid. Την ανάρτησή της διαδέχτηκε μία ακόμα στην οποία λέει “Πω πω δεν μ’ αφήνει να κάνω repost εδώ και δυο ώρες!”, ενώ συνέχισε με στόρις από screenshots που επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζει, δηλαδή ότι δεν μπορεί να αναδημοσιεύσει εικόνες από λογαριασμούς που αναμεταδίδουν τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.

Τα στόρις που θέλησε να ανεβάσει η Bella Hadid αφορούν τις συγκρούσεις που ξέσπασαν χθες, 15 Απριλίου, στην Ιερουσαλήμ ανάμεσα σε Παλαιστίνους και την ισραηλινή αστυνομία στο τέμενος Αλ Άκσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 150 Παλαιστινίων και τριών αστυνομικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments