Lifestyle

Η Thandiwe Newton χωρίσε από τον σύζυγό της Ol Parker και πήγε σε μονάδα αποκατάστασης

Η Thandiwe Newton χωρίσε από τον σύζυγό της Ol Parker και πήγε σε μονάδα αποκατάστασης

Πηγή Φωτογραφίας: Vanity Fair

Η ηθοποιός Thandiwe Newton χώρισε από τον 24 χρόνια σύζυγό της και ζήτησε βοήθεια από ειδικό.

Η σούπερ σταρ, 49 ετών, Thandiwe Newton παραιτήθηκε σύμφωνα με διεθνείς πηγές αρκετα δραματικά από τον ρόλο της στην τρίτη ταινία του Magic Mike και ο λόγος είναι ο πρώην συζυγός της Ol Parker, 52 ετών, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τρία παιδιά.

View this post on Instagram

A post shared by Thandiwe Newton (@thandiwenewton)

Πέταξε από το Λονδίνο στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα και η ομάδα της ελπίζει να την βοηθήσει ψυχικά, καθώς φοβάται ότι βρίσκεται σε «κακή ψυχολογική κατάσταση» η Thandiwe Newton.

Η «αγχωμένη» Thandiwe λέγεται επίσης ότι απέλυσε το δεξί χέρι της στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από τρεις δεκαετίες. Την περασμένη εβδομάδα, η The Sun είπε πώς είχε εμπλακεί σε καβγά στα γυρίσματα του Magic Mike’s Last Dance με τον συμπρωταγωνιστή της Channing Tatum.

Την αντικατέστησε στον απροσδιόριστο ρόλο η 55χρονη Σάλμα Χάγιεκ.

Η Warner Bros είπε αργότερα ότι «είχε πάρει τη δύσκολη απόφαση να απομακρυνθεί από την παραγωγή για να ασχοληθεί με τα οικογενειακά θέματα της». Μια πηγή είπε στο PageSix στις ΗΠΑ: «Η Thandiwe συμπεριφερόταν περίεργα στο πλατό, ήταν πολύ στρεσαρισμένη».

Πρόσθεσαν ότι η συμπεριφορά της «προκάλεσε τόσο μεγάλη αναστάτωση, που έγινε σαφές ότι δεν μπορούσε να παίξει τον ρόλο. Στην προσωπική της ζωή συμβαίνουν πολλά.

«Αυτή και ο σύζυγός της έχουν χωρίσει. Έμοιαζε τόσο πιεσμένη, που έφερε ακόμη και τα δύο κατοικίδια κουνέλια της στο ξενοδοχείο της για συναισθηματική υποστήριξη»

«Απέλυσε τον επί τρεις δεκαετίες δεξί χέρι της στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια ο Αμερικανός βοηθός της Γκάμπι Μόργκερμαν πέταξε από το Λος Άντζελες για να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πράγματα».

Η Thandiwe παντρεύτηκε τον Ol, γνωστότερο για τη σκηνοθεσία του Mamma Mia του 2018! Here We Go Again, το 1998. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά την Ripley, 21, την Nico, 17, και τον γιο τους Booker Jombe, οκτώ ετών.

Το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί μαζί δημόσια από τις διακοπές τους στην Ίμπιζα στα μέσα του 2020.

Οι εκπρόσωποι του Thandiwe δεν απάντησαν ούτε έκανα  σχόλια.

Μιλώντας το 2008 για το μυστικό ενός καλού γάμου, είπε: «Πρέπει να βρίσκετε πάντα χρόνο για να είστε μαζί, να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να αναγκάζετε ο ένας τον άλλον να μιλήσει. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τη συνεργασία σε δύσκολες στιγμές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments