Αθλητισμός

NBA: Ισοφάρισαν Πέλικανς και Γκρίζλις – Το 2-0 οι Χιτς

NBA: Ισοφάρισαν Πέλικανς και Γκρίζλις – Το 2-0 οι Χιτς

Πηγή Φωτογραφίας: TWITTER

Μεγάλη έκπληξη πραγματοποιήθηκε στο Φοίνιξ, όπου οι Πέλικανς κατάφεραν να κερδίσουν τους Σανς με 125-114 και να ισοφαρίσουν σε 1-1 στα play off του NBA

Μεγάλη έκπληξη πραγματοποιήθηκε στο Φοίνιξ, όπου οι Πέλικανς, έχοντας τον Μπράντον Ίνγκραμ σε φοβερή ημέρα, κατάφεραν να κερδίσουν τους Σανς με 125-114 και να ισοφαρίσουν σε 1-1 τη σειρά των play off του NBA, που πλέον μεταφέρεται στη Νέα Ορλεάνη.

Ο φόργουορντ των Πέλικανς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 37 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ και αποτέλεσε τον καταλύτη στη νίκη της ομάδας του, που ήταν η πρώτη των «Πελς» στα playoffs μετά το 2018.

Πολύ καλή απόδοση είχε και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 23 πόντους (6/10 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ ενώ 14 πόντους σημείωσε ο Χερμπ Τζόουνς και 13 ο Λάρι Νανς.

Για τους γηπεδούχους ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν ασταμάτητος και σημείωσε 31 πόντους στο πρώτο ημίχρονο πριν αποχωρήσει στο τρίτο δωδεκάλεπτο με ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. Από εκεί και πέρα 19 πόντους είχε ο Μικάλ Μπρίτζες και 17 πόντους με 14 ασίστ ο Κρις Πολ, που όμως ήταν άστοχος (5/16 σουτ).

“Δάγκωσαν” τους “λύκους” οι… Αρκούδες

Ασταμάτητοι ήταν οι Γκρίζλις που διέλυσαν τους Γουλβς στο Μεμφις με 124-96 και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά του πρώτου γύρου της Δύσης, η οποία θα συνεχιστεί στη Μινεσότα.

Εντυπωσιακός ήταν για τους νικητές ο Τζα Μοράντ, που έφτασε μια «ανάσα» από το triple double με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ ενώ από 16 πόντους πρόσθεσαν οι Τζάρεν Τζάκσον και Ντέσμοντ Μπέιν.

Για τους «λύκους» ο ο Άντονι Έντουαρντς είχε 20 πόντους και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς 15 πόντους και 11 ριμπάουντ.

“Έκαψαν” τα Γεράκια με σούπερ Μπάτλερ

Με τον Τζίμι Μπάτλερ να κάνει ρεκόρ καριέρας στα playoffs με 45 πόντους οι Χιτ έκαμψαν την αντίσταση των Χοκς στο Μαϊάμι με 115-105 και έκαναν το 2-0 στη σειρά.

Ο Τάιλερ Χίρο με 15 πόντους και ο Μαξ Στρους με 14 πόντους ακολούθησαν τον Μπάτλερ σε απόδοση για τους νικητές.Για τα «γεράκια» ο Μπόγκνταν Μπογκνάνοβιτς είχε 29 πόντους (19 στην 4η περίοδο) ενώ 26 πόντους πρόσθεσε ο Τρέι Γιανγκ και 16 ο ΝτιΆντρε Χάντερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments