Κόσμος

Νορβηγία: Στέλνει 100 αντιαεροπορικούς πυραύλους Mistral την Ουκρανία

Νορβηγία: Στέλνει 100 αντιαεροπορικούς πυραύλους Mistral την Ουκρανία

Πηγή Φωτογραφίας: schengen visa

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Νορβηγία έστειλε στην Ουκρανία 100 αντιαεροπορικούς πυραύλους Mistral μετά από του Κιέβου, ανακοίνωσε το νορβηγικό υπουργείο Άμυνας

Η Νορβηγία έστειλε στην Ουκρανία 100 αντιαεροπορικούς πυραύλους Mistral μετά από του Κιέβου, ανακοίνωσε το νορβηγικό υπουργείο Άμυνας.

Το Όσλο ενημέρωσε πρόσφατα πως δώρισε ιδίως 2.000 αντιαρματικά όπλα στον ουκρανικό στρατό.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε από το Όσλο να στείλει περισσότερα όπλα στη χώρα του, ανάμεσά τους πυραύλους κατά πλοίων επιφανείας Harpoon και φορητούς πυραύλους NASAMS. Επιπλέον, τόνισε ότι ο ουκρανικός στρατός χρειάζεται αντιαρματικά και βαριά πυροβόλα.

Στο Κίεβο ο Σαρλ Μισέλ

Στο Κίεβο μεταβαίνει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter.

“Στο Κίεβο σήμερα. Στην καρδιά μιας ελεύθερης και δημοκρατικής Ευρώπης”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μισέλ.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.