Lifestyle

Νίκος Βερλέκης: «Θυμάμαι ότι περνούσε ένας σκηνοθέτης και μύριζε από τους ηθοποιούς τις μασχάλες τους»

Νίκος Βερλέκης: «Θυμάμαι ότι περνούσε ένας σκηνοθέτης και μύριζε από τους ηθοποιούς τις μασχάλες τους»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Νίκος Βερλέκης: «Θυμάμαι ότι περνούσε μια φορά ένας σκηνοθέτης από τους ηθοποιούς και τους μύριζε. Μύριζε τις μασχάλες τους, μύριζε γενικώς τα παπούτσια τους»

Ο Νίκος Βερλέκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Ειρήνη Παππά, το γάμο του που μετράει 40 χρόνια και συνεχίσει, τις ουρές από θαυμάστριες, αλλά και τα «σταριλίκια» που έχει ζήσει από συναδέλφους του.

«Δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο φλέρτ»

«Δεν ερχόμουν ποτέ σε δύσκολη θέση, γιατί ήξερα να ανταποκριθώ και αρνητικά και θετικά σε περίεργες προτάσεις. Ασφαλώς και ανταποκρίθηκα θετικά σε κάποιες ερωτικές προτάσεις. Και ποιος δεν ανταποκρίνεται; Αν σου αρέσει ένας άνθρωπος, ανταποκρίνεσαι, αν δεν σου αρέσει, όχι. Υπήρξαν βέβαια, και άνθρωποι που δεν μπορούσαν να πουν το όχι εύκολα. Ασφαλώς με φλέρταραν έντονα εκείνη την περίοδο και φλέρταρα κι εγώ. Το φλερτ εκείνη την εποχή ήταν πολύ πιο ελεύθερο από ότι είναι σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να βάζεις νερό στο κρασί σου. Είχαμε κάνει μια συμφωνία με τη γυναίκα μου ό,τι και να συμβεί την ημέρα, το βράδυ θα είμαστε αγκαλιά στο κρεβάτι και όλα καλά», λέει για τα 40 χρόνια σχέσης με τη γυναίκα του.

«Θυμάμαι ότι περνούσε ένας σκηνοθέτης από τους ηθοποιους και μύριζε τις μασχάλες τους και τα παπούτσια τους. Αυτά τα πράγματα γίνονταν δημόσια και μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση τότε αυτό, είχα ενοχληθεί πολύ. Ήταν εξευτελισμός για τα παιδιά. Σήμερα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στους ανθρώπους», ανέφερε και πρόσθεσε: «Μία, δύο φορές έχω αντιμετωπίσει άσχημες συμπεριφορές από συνάδελφους. Μάλωσα, διαφώνησα και στο τέλος, σηκώθηκα και έφυγα. Έχω αποχωρήσει από θεατρική παράσταση και από τηλεοπτική σειρά πριν ξεκινήσει και δεν το μετάνιωσα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments