Αθλητισμός

Ένα Αντετοκούνμπο δε έφτανε και στο 1-1 με τους Μπουλς

Ένα Αντετοκούνμπο δε έφτανε και στο 1-1 με τους Μπουλς

Πηγή Φωτογραφίας: GETTY IMAGES

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο triple double, αλλά οι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 114-110 από τους Σικάγο Μπουλς

Με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να κάνει ρεκόρ καριέρας στα playoffs και να σημειώνει 41 πόντους, οι Μπουλς πέρασαν από το Μιλγουόκι με 114-110 και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά, που πλέον μεταφέρεται στο Σικάγο και το United Center.

Ο ΝτεΡόζαν που είχε 6/25 σουτ στον πρώτο αγώνα της σειράς είχε πει στην συνέντευξη Τύπου ότι αποκλείεται να είναι τόσο άστοχος και στην συνέχεια. Και είχε δίκαιο. Ο άσος των «ταύρων» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 41 πόντους (16/29 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 9/9 βολές) ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Νίκολα Βούτσεβιτς με 24 πόντους και 13 ριμπάουντ και Ζακ ΛαΒίν με 20 πόντους.

Για τα «ελάφια», που έχασαν με τραυματισμό τους Κρις Μίντλετον (πρόβλημα στον πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο) και Μπόμπι Πόρτις (μάτι), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη ένα ματς ασταμάτητος και έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο triple double της καριέρας του στα playoffs.

Ο «Giannis» είχε 33 πόντους (11/18 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 11/18 βολές), 18 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 40 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα ο Αντετοκούνμπο έφτασε τους 1.715 πόντους στα playoffs και ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (1.692) ως ο πρώτος σκόρερ των Μπακς στην postseason.

Πολύ καλός για δεύτερο διαδοχικό ματς ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ με 25 πόντους ενώ 18 πόντους και 8 ασίστ είχε ο Μίντλετον πριν τραυματιστεί. O All Star φόργουορντ του Μιλγουόκι ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο της σειράς με τους Μπουλς καθώς είναι άγνωστο το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει στα παρκέ.

Επόμενος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι τα ξημερώματα της Κυριακής (03:30) στο Σικάγο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments