Αθλητισμός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 2-0: Με άνεση στους «8» του Όπεν Βαρκελώνης

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 2-0: Με άνεση στους «8» του Όπεν Βαρκελώνης

Πηγή Φωτογραφίας: tennisnow-twitter

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε εύκολα του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε άνετα με 2-0 σετ (6-1, 6-4)  τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στους «8» του Όπεν της Βαρκελώνης, όπου αργότερα το απόγευμα θα κοντραριστεί με τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 5 στο κυρίως ταμπλό), ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Χάουμε Μουνάρ στον ισπανικό «εμφύλιο» για τους «16» με 6-3, 6-3, ύστερα από περίπου 71 λεπτά αγώνα.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 4-0 έχοντας «σπάσει» δύο φορές το σερβίς του Ντιμιτρόφ και, παρά τις προσπάθειες του αντιπάλου του, έφτασε εύκολα με νέο “break” στο 6-1.

Στο δεύτερο σετ ο Ντιμιτρόφ «έσπασε» με το «καλημέρα» το σερβίς του Τσιτσιπά και προηγήθηκε 1-0, αλλά ο Τσιτσιπάς «απάντησε» με “break” και ισοφάρισε 1-1. Με νέο “break” ο Βούλγαρος πέρασε μπροστά με 3-2, ωστόσο ο 23χρονος πρωταθλητής «έσπασε» άμεσα το σερβίς του Ντιμιτρόφ και ισοφάρισε 3-3. Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους έως το 5-4, όπου ο Τσιτσιπάς με ακόμη ένα “break” πήρε το σετ με 6-4 και τη νίκη-πρόκριση στους «8».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments