Lifestyle

Η Lady Gaga αγκαλιάζει τη φυσική της πλευρά και μας δείχνει πως είναι χωρίς μακιγιάζ

Η Lady Gaga αγκαλιάζει τη φυσική της πλευρά και μας δείχνει πως είναι χωρίς μακιγιάζ

Πηγή Φωτογραφίας: NBC News

Lady Gaga: Η τραγουδίστρια του "Born This Way" βγήκε άβαφτη στο Instagram

Μετά από την τεράστια περιοδία του House of Gucci και τα μεγάλα σε αξίας βραβεία που κέρδισε, η Lady Gaga αποφάσισε να αγκαλιάσει τη ζωή χωρίς μακιγιάζ.

Την Τρίτη, η σούπερ σταρ δημοσίευσε ένα  βίντεο μόνο  με τα εσωρουχά της δίνοντας μια ματιά στα παρασκήνια της ημέρας της.

Στο κλιπ που δημοσιεύτηκε στην ιστορία της στο Instagram, η 36χρονη Gaga καμάρωνε τη φυσική της επιδερμίδα καθώς περιπλανιόταν στο σπίτι της. Φόρεσε ένα κρεμ bralette και ένα γρι εσώρουχο. Η τραγουδίστρια έγραψε για λεζάντα στην ιστορία “Τρίτη” βάζοντας ένα αυτοκόλλητο.

Η σταρ του House of Gucci δημοσίευσε επίσης μια selfie με καθρέφτη στο χρυσό μαρμάρινο μπάνιο της, αποκαλύπτοντας την πλήρη καθημερινή casual εμφάνισή της: ένα ασορτί σετ σορτς-hoodie oversize σε γκρι αποχρώσεις.

«Πιο ευτυχισμένη από την Εύα…σας εύχομαι χαρά να διασκεδάσετε  την περιοδεία μου, έτοιμη να με δείτε ξανά στο γήπεδο ❤️» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Τον Ιανουάριο, δημοσίευσε μια selfie χωρίς μακιγιάζ, αφού προτάθηκε για το Screen Actors Guild Award για την ερμηνεία της στο House of Gucci – «αισθάνομαι πολύ συναισθηματικά 🙏 σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, δημοσίευσε μια άλλη λαμπερή selfie χωρίς μακιγιάζ στην ύπαιθρο με λεζάντα με ένα emoji με κίτρινη καρδιά. Και το 2019, δημοσίευσε μια selfie χωρίς μακιγιάζ με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τα μαλλιά και το σώμα της (με το ανεκτίμητο κίτρινο διαμάντι Tiffany & Co. να κρέμεται γύρω από το λαιμό της) καθώς ετοιμαζόταν για τα Όσκαρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments