Lifestyle

Τζόνι Ντεπ: Κατηγορεί την Άμπερ Χερντ για τα ανθρώπινα περιττώματα που βρέθηκαν στο κρεβάτι του

Τζόνι Ντεπ: Κατηγορεί την Άμπερ Χερντ για τα ανθρώπινα περιττώματα που βρέθηκαν στο κρεβάτι του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τζόνι Ντεπ: «Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν…γέλασα. Ήταν τόσο απρόσμενο και τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα» λέει ο ηθοποιός.

Ο Τζόνι Ντεπ και η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ φαίνεται να είχαν έναν εκρηκτικό γάμο και η δικαστική τους διαμάχη φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες ιστορίες και περιστατικά που συγκλονίζουν.

Μετά τις καταθέσεις τόσο των ίδιων όσο και των μαρτύρων που κλήθηκαν από τους δικηγόρους, για λεκτική και σωματική βία και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, μία νέα αποκάλυψη έγινε στη δικαστική άιθουσα.

Ο Τζόνι Ντεπ ανοίγει τα χαρτιά του ώστε να αποδείξει, ότι ποτέ δεν έχει ασκήσει σωματική βία πάνω στη Χερντ αλλά αντίθετα εκείνη ήταν κακοποιητική σε εκείνον.

Η κατηγορία

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός κατηγόρησε τη Χερντ για τα… ανθρώπινα περιττώματα που βρέθηκαν στο κρεβάτι τους, μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν οι δυο τους. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, ο Ντεπ τσακώθηκε πολύ έντονα με τη Χερντ και της είπε ότι θα την χώριζε.

Το επόμενο πρωί, εκείνος ξύπνησε και το θέαμα που αντίκρισε ήταν κάτι αρκετά απρόσμενο και απωθητικό. Παρόλα αυτά, ο ίδιος είπε «Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν…γέλασα. Ήταν τόσο απρόσμενο και τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα», ενώ ανέφερε και ότι η Χερντ αντιδρούσε όταν ο Ντεπ κατηγορούσε τα σκυλιά της για τις ακαθαρσίες.

Όλα δείχνουν, πως το άρθρο της ηθοποιού στην New York Times για την ενδοοικογενειακή κακοποίηση, όπου, σύμφωνα με τον Τζόνι Ντεπ, αναφερόταν στον ίδιο, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, έχουν βγάλει εκτός εαυτού τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, ο οποίος έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει και να διακιωθεί.

Μέχρι και σήμερα, έχει καταθέσει μόνο ο Τζόνι Ντεπ, ενώ σε λίγες μέρες θα ακούσουμε και την δική της πλευρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments