Αθλητισμός

NBA: Ο Γιόκιτς… σταμάτησε τους Ουόριορς [vids]

NBA: Ο Γιόκιτς… σταμάτησε τους Ουόριορς [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: GETTY IMAGES

Ο Νίκολα Γιόκιτς σημείωσε 37 πόντους και οι Ντένβερ Νάγκετς κέρδισαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 126-121

Ο Νίκολα Γιόκιτς σημείωσε 37 πόντους, ο Μόντε Μόρις είχε 19 από τους 24 του στο δεύτερο ημίχρονο και οι Ντένβερ Νάγκετς κέρδισαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 126-121, αποφεύγοντας τη…σάρωση της σειράς του πρώτου γύρου της Δυτικής Περιφέρειας, μειώνοντας σε 3-1 και κυνηγώντας, την ανατροπή από το 0-3 που κανένας  δεν έχει κάνει στην ιστορία του NBA.

Ο Στεφ Κάρι είχε 15 από τους 33 πόντους του στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Κλέι Τόμσον σημείωσε 32 πόντους, ο Άντριου Γουίγκινς πρόσθεσε 20, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν τερμάτισε με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ σημείωσε 30 πόντους και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας πρόσθεσε 26 πόντους και 15 ριμπάουντ καθώς οι οικοδεσπότες Πέκιλανς της Νέας Ορλεάνης νίκησαν τους Φοίνξ Σανς με 118-103 και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά playoffs ου πρώτου γύρου.

Ο ΝτιΆντρε Έιτον με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σανς, με τον Τζαβέιλ ΜακΓκί να προσθέτει 14 πόντους. Το πέμπτο  παιχνίδι έχει οριστεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Φοίνιξ.

Ο Τζίμι Μπάτλερ σημείωσε 36 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ και είχε τέσσερα κλεψίματα καθώς οι Μαϊάμι Χιτ νίκησαν τους Χοκς στην Ατλάντα, με 110-86, κάνοντας το 3-1 στη σειρά των playoffs.

Οι Χιτ μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μαϊάμι. Για τους Χοκς, ο ΝτιΆντρε Χάντερ είχε 24 πόντους και ο Κέβιν Νοξ 12 πόντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments