Αθλητισμός

Άρης: Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο Γουίλιαμς για τις απειλές κατά της ζωής του

Άρης: Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο Γουίλιαμς για τις απειλές κατά της ζωής του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κατάθεση για την προ ημερών απειλή που δέχτηκε, μέσω διαδικτύου, έδωσε ο Ζίριους Γουίλιαμς, όπου και εκφράστηκε για όσα βίωσε

Κατάθεση για την προ ημερών απειλή που δέχτηκε, μέσω διαδικτύου, έδωσε ο Ζίριους Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Άρη- μετά και την εισαγγελική παρέμβαση που υπήρξε για την υπόθεση- βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου και εκφράστηκε για όσα βίωσε.

Ο Γουίλιαμς, υπενθυμίζεται, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League (20/4) και τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον «Δικέφαλο», εισέπραξε σε λογαριασμό που διατηρεί στα social media υβριστικά μηνύματα, αλλά και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του.

“Αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα, τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης”

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της απειλής και με τις επιβαρυντικές διατάξεις που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος.

DIKASTHRIATHESS

Σε ανάρτηση που έκανε ο αθλητής στο λογαριασμό του, κοινοποίησε ένα από τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε το οποίο ανέφερε:

«Πόνος. 32 πόντοι διαφοράς στο πρώτο παιχνίδι. Αφεντικά της φάπας. Την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν λεφτά να σου δώσουν και θα φύγεις. Η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Και αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα, τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης».

Ο Αμερικανός φόργουορντ αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ντέρμπι» και πρόσθεσε ότι «αυτό είναι απλά ένα από τα μηνύματα», υπονοώντας ότι δέχθηκε κι άλλες οχλήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments