Αθλητισμός

ΝΒΑ: Προβάδισμα για Σανς, Γκρίζλις, στα ημιτελικά το Μαϊάμι

ΝΒΑ: Προβάδισμα για Σανς, Γκρίζλις, στα ημιτελικά το Μαϊάμι

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Μεγάλο ματς στο Μέμφις όπου οι Γκρίζλις κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Τίμπεργουλβς με 111-109 χάρη σε καλάθι του Μοράντ

Μεγάλο ματς διεξήχθη στο Μέμφις όπου οι Γκρίζλις κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Τίμπεργουλβς με 111-109 χάρη σε καλάθι του Τζα Μοράντ ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του αγώνα. Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με 3-2 και χρειάζονται μια ακόμη νίκη προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της Δύσης.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μοράντ με 30 πόντους (18 στην 4η περίοδο) ενώ είχε 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Ντέσμοντ Μπέιν με 25 πόντους ενώ εξαιρετικός ήταν ο Μπράντον Κλαρκ με 21 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Για τους Γουλβς ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχε 28 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Άντονι Έντουαρντς είχε 22 πόντους ενώ στους 12 πόντους έμεινε ο ΝτιΆντζελο Ράσελ.

Στο Φοίνιξ οι Σανς αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον Ντέβιν Μπούκερ αλλά πήραν τη νίκη απέναντι στους Πέλικανς με 112-97 χάρη στην εξαιρετική απόδοση των Κρις Πολ και Μικαλ Μπρίτζες και έκαναν το 3-2 στη σειρά του πρώτου γύρου της Δύσης.

Ο Μπρίτζες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 31 πόντους (4/4 τρίποντα), ο Πολ είχε 22 πόντους και 11 ασίστ ενώ 19 πόντους κα 9 ριμπάουντ είχε ο ΝτεΆντρε Εϊτον.

Σε ότι αφορά στη Νέα Ορλεάνη, ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 22 πόντους, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είχε 21 πόντους και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είχε 17 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Στα ημιτελικά της Ανατολής προκρίθηκαν οι Χιτ που επικράτησαν με 97-94 των Χοκς στο Μαϊάμι και έκαναν το 4-1 στη σειρά. Στο επόμενο γύρο οι Χιτ θα αντιμετωπίσουν το νικητή της σειράς μεταξύ των Σίξερς και των Ράπτορς (3-2).

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Τζίμι Μπάτλερ και Κάιλ Λάουρι αλλά είχαν σε εξαιρετική ημέρα τους Βίκτορ Ολαντίπο (23π.) και Μπαμ Αντεμπάγιο (20π., 11 ρ.).

Για τα «γεράκια» που αποχαιρέτησαν τη σεζόν, ο ΝτεΆντρε Χάντερ είχε 35 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ ο Τρέι Γιανγκ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με μόλις 11 πόντους (0/5 τρίποντα).

“Ξεκαθαρίζει” για Μίτσελ

Ο πρωταγωνιστής των Γιούτα Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ, ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο σε αριστερό και δεξί πόδι, όπως γνωστοποίησε η ομάδα.

Η κατάστασή του για το Game 6 [28/4] των πλέι οφ του NBA, απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς, στο Σολτ Λέικ Σίτι, θα επανεκτιμηθεί αύριο [27/4]. Οι Μάβερικς προηγούνται στη σειρά του πρώτου γύρου της Δυτικής Περιφέρειας με 3-2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments