Lifestyle

Ηλίας Βρεττός: Θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από τρία χρόνια σχέσης

Ηλίας Βρεττός: Θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από τρία χρόνια σχέσης

Πηγή Φωτογραφίας: bestofyou

Ηλίας Βρεττός: Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Εύβοια

Έτοιμος να ζησει την απόλυτη ευτυχία είναι ο Ηλίας Βρεττός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του, Αναστασία Δεληγιάννη, μετά από τρία χρόνια σχέσης.Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη βρει ημερομηνία γάμου μέσα στον Σεπτέμβριο. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Εύβοια, από όπου έχει καταγωγή ο τραγουδιστής.

View this post on Instagram

A post shared by Ilias Vrettos ♪ (@vrettos_ilias)

Ο Ηλίας Βρεττός έχει στείλει ήδη προσκλητήρια στους καλεσμένους  κι έχει ήδη κλείσει ξενοδοχείο για τη διαμονή τους. Στο σημείο αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως είχε δει την Αναστασία να κάνει πρόβα νυφικού.

Ο τραγουδιστής στο παρελθόν, είχε αναφερθεί στην αγαπημένη του κι είχε δηλώσει πως συγκατοικούν κι είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί

«Με την Αναστασία είμαστε μαζί τρία χρόνια. Συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο.Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι τρία χρόνια, το επόμενο βήμα είναι η επισημείωση της σχέσης. Αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός, θα έρθει», είχε δηλώσει τον περασμένο Νοέμβριο στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments