Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Με το ένα… πόδι στον τελικό

Λίβερπουλ: Με το ένα… πόδι στον τελικό

Πηγή Φωτογραφίας: UEFA

Δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στην Βιγιαρεάλ και είναι με το... ένα πόδι στον τελικό

Δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά [55′-57′] διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στην Βιγιαρεάλ και, πλέον, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι με το… ένα πόδι στον τελικό της 28ης Μαΐου στο “Παρκ ντε Πρενς” του Παρισιού.

Αν και η Βιγιαρεάλ έχει αποδείξει στη μέχρι τώρα πορεία της πως είναι μία ομάδα που παλεύει σε κάθε ματς, αυτή την φορά στη ρεβάνς της 3ης Μαΐου στο “Κεράμικα” θα πρέπει να κάνει μία τεράστια υπέρβαση.

Η Λίβερπουλ για 53 λεπτά τα έβρισκε σκούρα από την αμυντική προσήλωση της Βιγιαρεάλ, όμως ποτέ δεν σου έδινε την αίσθηση του πανικού, του άγχους. Ήξερες πως όλο και κάποιο τρόπο θα έβρισκε να ξεκλειδώσει τον ημιτελικό.

Έχει το πάνω χέρι

Οι “κόκκινοι” βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, σκοράρουν ό,τι ώρα θέλουν και παρότι στάθηκαν τυχεροί στο πρώτο γκολ, πέτυχαν γρήγορα το δεύτερο, έχασαν πολλές ευκαιρίες για τρίτο και τέταρτο και την προσεχή Τρίτη στην Ισπανία θα πρέπει να συμβούν “σημεία και τέρατα” για ν΄ αποκλειστούν.

Η διαχείριση του ματς ήταν υποδειγματική από την ομάδα του Κλοπ, που είχε κι άλλο ακυρωθέν γκολ με τον Ρόμπερτσον (64’), έμοιαζε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με χαοτική διαφορά ποιότητας.

Το 2-0 έμεινε ως το τέλος, οι κόκκινοι με τον πιο διαδικαστικό τρόπο οδεύουν προς έναν 10ο τελικό Champions League, προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει ομάδα που μπορεί να τους σταματήσει

Να σημειωθεί ότι ο Μανέ έφτασε τα 20 γκολ στο Champions League, δεκατέσσερα εκ των οποίων έχουν επιτευχθεί στην φάση των νοκ άουτ αγώνων. Αυτό ήταν το τρίτο του σε ημιτελικό, μετά τα δύο που είχε σημειώσει εναντίον της Ρόμα το 2018 (ένα σε κάθε ματς με τους “Ρωμαίους”).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (81’ Γκόμες), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (72’ Κεϊτά), Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σαλάχ, Μανέ (72’ Ντιόγο Ζότα), Ντίας (81’ Ορίγκι).

ΒΙΓΙΡΕΑΛ: Ρούγι, Φόιθ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν (72’ Τριγέρος), Παρέχο (72’ Οριέ), Καπού, Κοκλέν (57’ Πεδράθα), Τσουκουέζε (72’ Ντιά), Λο Σέλσο, Ντανζούμα (86’ Αλκάθερ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments