Αθλητισμός

Champions League: Το ακλόνητο φαβορί [Λίβερπουλ] και το ντέρμπι της Μαδρίτης

Champions League: Το ακλόνητο φαβορί [Λίβερπουλ] και το ντέρμπι της Μαδρίτης

Πηγή Φωτογραφίας: GETTY IMAGES

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League, θα βγουν σήμερα, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έχουν προβάδισμα πρόκρισης

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League, θα βγουν σήμερα και θα βρουν τις Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρέαλ. Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να νικήσει -με δυσκολία πάντως- το πλάνο του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά, σύμφωνα με τον Γκουαρντιόλα, η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν θα βρεθεί στη Μαδρίτη για να αμυνθεί, υπερασπιζόμενη το αποτέλεσμα.

Η Σίτι έδωσε τα πάντα, στην ισοπαλία [2-2] για το πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας 181 σπριντ, τον υψηλότερο αριθμό της σε αγώνα της Premier League αυτή τη σεζόν, οπότε αναμένεται ο Γκουαρντιόλα την Τετάρτη να ανακατέψει την… τράπουλα. Οι «πολίτες» έχουν σκοράρει σε 15 από τους 16 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες τους και με το προβάδισμα 1-0 και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε στα καλύτερά του, μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι θα φτάσουν στον τρίτο ημιτελικό της Ιστορίας τους στη διοργάνωση.

Έτσι κι αλλιώς, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα στο Metropolitano τον τελευταίο καιρό, ενώ δεν έχει νικήσει στις τελευταίες έξι εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Champions League [4 ισοπαλίες, 2 ήττες].

1-0. El Atlético sale vivo ante el Manchester City

Ένα θαύμα με… θράσος μπορεί να αρνηθεί την πρόκριση σε αυτή τη Λίβερπουλ

Το να αρνηθεί κανείς σε αυτή τη Λίβερπουλ μια θέση στα ημιτελικά χρειάζεται μάλλον… θράσος. Οι ελπίδες της Μπενφίκα «γκρεμίστηκαν» με το τρίτο γκολ από τον Λουίς Ντίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πιθανό να κάνει μία ή δύο αλλαγές σε σχέση με την χθεσινή αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι [2-2], αλλά ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ ξέρει ότι υπάρχουν λίγα περιθώρια λάθους, παρά το σημαντικό πλεονέκτημα των «κόκκινων» στο πρώτο παιχνίδι.

Η Μπενφίκα απέδειξε ότι είναι ικανή να… προβληματίσει την ομάδα του Κλοπ στη Λισαβόνα την περασμένη εβδομάδα, αλλά ξέρει ότι η αποστολή της έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments