Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία της χωρίς τη μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία της χωρίς τη μάσκα
Τη νέα φωτογραφία της Ιωάννας ανήρτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, όπου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της στο τηλεοπτικό κοινό

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με μεγάλα αποθέματα ψυχής, δίνει ξανά μαθήματα ζωή.

Η γυναίκα, η ζωή της οποίας από τη μια στιγμή στην άλλη μετατράπηκε σε εφιάλτη, αφήνοντας σημάδια στην ψυχή και στο κορμί από την επίθεση με βιτριόλι, την Τετάρτη έκανε την αποκάλυψή της και ξανασυστήθηκε στον κόσμο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και θαυμασμού.

Λίγο  πριν από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», στην οποία η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίζεται για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανήρτησε στο Instagram, μία νέα φωτογραφία της χωρίς της προστατευτική μάσκα της.

Στη χθεσινή ανάρτησή της, όπου έκανε και την πρώτη εμφάνισή χωρίς τη μάσκα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε στη λεζάντα:

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που δύο χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments