Πολιτική

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Sanna Marin: Δείτε live τις κοινές δηλώσεις

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Sanna Marin: Δείτε live τις κοινές δηλώσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Sanna Marin: Δείτε live τις κοινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Sanna Marin της Φινλανδής πρωθυπουργού.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ για την τουρκική προκλητικότητα είχε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με την Σάνα Μάριν.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Στόλτενμπεργκ για τις τελευταίες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας με υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά. «Κατέστησα σαφές ότι αυτή η συμπεριφορά ενός μέλους του ΝΑΤΟ είναι απλά απαράδεκτη», πρόσθεσε.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τη Μάριν

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πρωθυπουργών αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για την ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, εν μέσω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και της επιθετικής ρητορικής του Κρεμλίνου κατά της σκανδιναβικής χώρας. Δείτε live τις κοινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Sanna Marin της Φινλανδής πρωθυπουργού.

Δείτε ζωντανά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments