Αθλητισμός

Ράνγκνικ: «Θα μείνω σε άλλον ρόλο στη Μάντσεστερ»

Ράνγκνικ: «Θα μείνω σε άλλον ρόλο στη Μάντσεστερ»

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Ράνγκνικ: Ο Γερμανός τεχνικός διέψευσε πως θ' αναλάβει την Εθνική Αυστρίας και αποκάλυψε πως θα μείνει με άλλο ρόλο στο «Ολντ Τράφορντ

Εξαιρετικά δύσκολο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει στην 4η θέση και να παίξει στο Champions League της επόμενης περιόδου, μετά το χθεσινό εντός έδρας 1-1 με την Τσέλσι.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ραλφ Ράνγκνικ διέψευσε πως θ’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αυστρίας και αποκάλυψε πως θα μείνει με άλλο ρόλο στο «Ολντ Τράφορντ»: «Δεν σκέφτομαι άλλη πρόταση και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σίγουρα θα συνεχίσω στο τέλος της σεζόν, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα» δήλωσε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός στο «Sky Sports» και πρόσθεσε: Ράνγκνικ:

«Συμφωνήσαμε για το περιεχόμενο της νέας θέση και τον χρόνο του νέου ρόλου μου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει με τον Ερικ Τεν Χαγκ, πιθανότατα θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω να αλλάξουν τα πράγματα για το μέλλον. Προφανώς και θέλω να το κάνω και είμαι έτοιμος να βοηθήσω τόσο το νέο κόουτς, όσο και την ομάδα για να λύσει τα προβλήματα της».

“Αναλαμβάνει την Εθνική Αυστρίας ο Ράνγκνικ”

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το τέλος της εφετινής σεζόν, ολοκληρώνοντας την παρουσία του ως υπηρεσιακός τεχνικός στους «κόκκινους διαβόλους», όμως φαίνεται πως έχει βρει ήδη την επόμενη… δουλειά του.

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Kurier, ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την ομοσπονδία της Αυστρίας και είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας από το καλοκαίρι, με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, διαδεχόμενος τον Φράνκο Φόντα.

Στο στόχαστρο του Μουρίνιο τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η περίοδος μεταγραφών του καλοκαιριού πλησιάζει και η Ρόμα κάνει ήδη σχέδιο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βάλει στο μικροσκόπιο τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έναν από την Άστον Βίλα, προκειμένου να ενισχύσει την Ρόμα.

Όπως φαίνεται ο Ζοσέ Μουρίνιο σκοπεύει να συνεχίσει τα «ψώνια» από το πρωτάθλημα της Premier League. Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε τους Τάμι Έιμπραχαμ και Μέιτλαντ-Νάιλς, με την απόφαση του να τον δικαιώνει απόλυτα, ειδικά στην περίπτωση του πρώτου, ο οποίος έχει σημειώσει 24 γκολ με τα χρώματα της Ρόμας σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments