Αθλητισμός

Τσέλσι: Πάει για Champions League, Γιουνάιτεντ για Europa League

Τσέλσι: Πάει για Champions League, Γιουνάιτεντ για Europa League

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Τσέλσι: Οι όποιες ελπίδες διατηρούσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τερματίσει στην 4η θέση της επόμενης περιόδου έγιναν ακόμη πιο... μακρινές

Οι όποιες ελπίδες διατηρούσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τερματίσει στην 4η θέση και να παίξει στο Champions League της επόμενης περιόδου έγιναν ακόμη πιο… μακρινές, μετά το αποψινό εντός έδρας 1-1 με την Τσέλσι, στο… πρόωρο ντέρμπι της 37ης -και προτελευταίας- αγωνιστικής της Premier League.

Η αναμέτρηση αυτή ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 15 Μαΐου, αλλά λόγω του ότι μία ημέρα νωρίτερα οι Λονδρέζοι θα έχουν αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ, ήταν αδύνατο να διεξαχθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Τσέλσι:

Έστω κι έτσι η ομάδα του Τόμας Τούχελ κατάφερε να φύγει αήττητη από το «Ολντ Τράφορντ» (εδραιώθηκε στην 3η θέση με 2 ματς λιγότερα από τους «μπέμπηδες») και να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί και την σεζόν 2022/2023 στους ομίλους του Champions League.

Αντίθετα, αν και οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονταν περισσότερο το «τρίποντο» για να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης, δεν τα κατάφεραν. Έμειναν σε τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη (2 ήττες, μία ισοπαλία) και, πλέον, ψάχνουν ένα θαύμα στα τρία ματς που τους απομένουν για να κλείσουν το πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι    1-1

(62΄ Ρονάλντο – 60΄ Μάρκος Αλόνσο)

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα συμφώνησε και το επόμενο διάστημα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις επαφές με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για ένα επιπλέον χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 31χρονος γκολκίπερ έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου, αφήνοντας τις εβδομαδίαιες αποδοχές του στις 370 χιλιάδες λίρες, παρά την πολιτική της διοίκησης της Γιουνάιτεντ να ζητά μείωση 30% στις αποδοχές πριν ανανεώσει το συμβόλαιο της με κάποιον παίκτη. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Ντε Χέα

Ο Ντε Χέα ανήκει στην κατηγορία των παικτών, που θα παραμείνουν στο «Ολντ Τράφορντ» χωρίς μείωση αποδοχών, αλλά με επέκταση του συμβολαίου τους. Ο Ισπανός θα είναι βασικός και τη νέα σεζόν με τον Ερικ Ντε Χαγκ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Ο Ολλανδός τεχνικός, πάντως, θα πρέπει να ψάξει για αναπληρωματικό τερματοφύλακα, καθώς το καλοκαίρι ο Ντιν Χέντερσον θα φύγει από το «Ολντ Τράφορντ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments