Πολιτική

Βασίλης Οικονόμου για το «τζαμπατζήδες»: Μονταζιέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βασίλης Οικονόμου για το «τζαμπατζήδες»: Μονταζιέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Βασίλης Οικονόμου για το «τζαμπατζήδες»: Για μονταζιέρα και δολοφονία χαρακτήρων από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου

Για μονταζιέρα και δολοφονία χαρακτήρων από τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για τις αντιδράσεις για τη δήλωσή του περί τζαμπατζήδων, σε συζήτηση για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες σημείωσε πως «Όλος ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ, τα ‘’τρολ’’ του ΣΥΡΙΖΑ από χθες το πρωί με έχουν πεθάνει».

Παράλληλα συνέχισε λέγοντας: «είπα κάτι πολύ απλό αλλά η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ και η ‘’καλή’’ εφημερίδα ‘’Αυγή’’ που το ξεκίνησε, πήρε την πρώτη πρόταση και άφησε όλα τα υπόλοιπα. Το κείμενο έχει απομαγνητοφωνηθεί βέβαια, μπορεί να το δει ο κόσμος το βίντεο, γιατί το ανέβασα όλο, γιατί ούτε και προβοκάτσια δεν ξέρουν να στήσουν», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

«Εισηγείται κάποιος δωρεάν ρεύμα; Γιατί ο κ. Τσίπρας (το εισηγείται); Ε, αυτό είπα. Δεν υπάρχει δωρεάν ρεύμα. Υπάρχει λοιπόν το κόστος. Μπορεί να μας πει ο κ. Τσίπρας ότι εισηγείται δωρεάν ρεύμα. Να μας εξηγήσει και γιατί έκοβε του κοσμάκη το ρεύμα το ‘17 και το ’18, τα τελευταία χρόνια που ήταν πρωθυπουργός», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οικονόμου: «Ελεεινολογία» και «δολοφονία χαρακτήρων»

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε για «ελεεινολογία» και «δολοφονία χαρακτήρων» τον αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο οποίος αναφέρθηκε στα δάνειά του για να παρουσιάσει μια εικόνα ότι χρωστάει. «Δεν χρωστάω. Είναι ενήμερα τα δάνειά μου«, απάντησε ο κ. Οικονόμου.

«Εγώ βγήκα ο ”μπαταχτσής”. Εγώ, που έχω ενήμερο δάνειο. Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που χρωστάει πάνω από τα δικά μου…. Πώς τολμάνε και μιλάνε σήμερα στον κόσμο», σημείωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments