Αθλητισμός

Βατσλίκ: Αυτόματη ανανέωση του όρου συμβολαίου

Βατσλίκ: Αυτόματη ανανέωση του όρου συμβολαίου
Βατσλίκ: Τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έως το 2023 θα παραμείνει ο Τόμας Βατσλίκ, καθώς ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο όρος του 70% των συμμετοχών

Τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έως το 2023 θα παραμείνει ο Τόμας Βατσλίκ, καθώς ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο όρος του 70% των συμμετοχών που είχε συμφωνηθεί από το περασμένο καλοκαίρι  στο συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Σε συνδυασμό με τη δεδομένη επιθυμία του να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του Πειραιά ο Τσέχος γκολκίπερ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν. Βατσλίκ:

Ο Βατσλίκ ξεπέρασε κατά πολύ το 70% των συμμετοχών, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενος μόλις 33 γκολ και κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 17.

Ήδη, πριν την αυτόματη επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Τόμας Βατσλίκ είχε συζητήσει με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την επιθυμία τους για τη συνέχιση της συνεργασίας.

IFFHS: Ο Ολυμπιακός και οι άλλες 20 ομάδες με αήττητο σερί 50+ ματς στην Ευρώπη

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βρίσκονται στην ιδιαίτερη «παρέα» των 22 ομάδων στην Ευρώπη που έχουν συμπληρώσει 50+ αγώνες στη σειρά χωρίς να χάσουν. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει 58 αγώνες αήττητος από 8/10/1972 έως 21/04/1974 και καταλαμβάνει την 8η θέση στη σχετική κατάταξη, την οποία μοιράζεται με Μίλαν (Ιταλία), Σκόντο Ρίγα (Λετονία) και εσχάτως Πόρτο (Πορτογαλία), όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σε σχετική αναφορά της, η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Ο ΠΑΟΚ, αήττητος για 51 ματς, από 4/03/2018 έως 4/01/2020, μοιράζεται την 24η θέση, μαζί με Μπάρι Τάουν (Ουαλία), Ερυθρό Αστέρα (2 φορές επί Γιουγκοσλαβίας και Σερβίας).

Τα χρήματα της UEFΑ στις ελληνικές ομάδες

Συνολικά 1.766.624,92 ευρώ έδωσε η UEFA στους ελληνικούς συλλόγους από το «Πρόγραμμα Παροχών Συμμετοχής συλλόγων 2018-2020» που έκανε γνωστό χθες η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, για τη «χρήση» των παικτών τους στις εθνικές ομάδες, με τα περισσότερα από αυτά (530.368,70) να μπαίνουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για…αποζημίωση που λαμβάνουν οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι από την UEFA για να επιτρέψουν στους παίκτες τους να απαντούν στις κλήσεις από τις εθνικές τους ομάδες, με τον Ολυμπιακό να λαμβάνει 393.747,98 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments