Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα ανατριχιαστικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Καρολάιν [pic]

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα ανατριχιαστικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Καρολάιν [pic]
Πρόκειται για αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 20χρονη Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της
Φωτογραφίες-ντοκουμέντο έρχονται στη δημοσιότητα  από το εσωτερικό του σπιτιού της 20χρονης Καρολάιν το μοιραίο εκείνο βράδυ που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Στις  φωτογραφίες που παρουσιάζει το MEGA φαίνεται το μαξιλάρι που για έξι λεπτά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε το πρόσωπό της Καρολάιν προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο,  η σκάλα όπου κρέμασε τη Ρόξυ, τον σκύλο της Κάρολαιν, με σκοπό να φανεί η ιστορία της διάρρηξης αληθινή.

Αυτή είναι η σκάλα που οδηγούσε στη σοφίτα. Τα 103 βήματα που έκανε και κατέγραψε το smart watch ήταν κι αυτά που μαρτύρησαν τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Συγκλονίζουν, δε, οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο σαλόνι του σπιτιού τους που δείχνουν ευτυχισμένες στιγμές, ενώ δίπλα υπάρχει κι ένα γύψινο αποτύπωμα του ποδιού της μικρής Λυδίας.

Όλα τα σημάδια της σήμανσης φαίνονται καθαρά τόσο στους χώρους όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδρασε όσο και στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το δωμάτιο της κορούλας τους.

Η δίκη για τη φρικτή δολοφονία της Καρολάιν θα συνεχιστεί στις 12 Μαΐου με τις καταθέσεις μαρτύρων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments