Trash

Survivor Spoiler 30/4: Αυτή η ομάδα θα διασκεδάσει στην Πούντα Κάνα

Survivor Spoiler 30/4: Αυτή η ομάδα θα διασκεδάσει στην Πούντα Κάνα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 30/4: Ποια ομάδα πάει απόψε στην Πούντα Κάνα

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor πρόκειται να δούμε απόψε 30/4 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τα αποτελέσματα θα τα διαβάσετε εδώ!

Στο αποψινό επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν στο ceremony πριν από το παιχνίδι και ο Γιώργος Λιανός, τους ανακοινώνει πως στον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, η νικήτρια ομάδα πρόκειται να μεταφερθεί στο φημισμένο πάρκο των μαϊμούδων, στην Πούντα Κάνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει είναι η Μπλε και μάλιστα χαιρόνται τόσο πολύ αφού εδώ και 1ο μέρες έχουν κερδίσει μόνο τα τουλουμπάκια.

Κουρεντή: «Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, δεν γνωρίζαμε ότι γράφει η κάμερα»

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, την σχέση με τον Γιώργο Κατσαούνη ενώ προχώρησε παράλληλα σε κάποιες αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες της.

Ειδικότερα η ηθοποιός που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης πριν ενάμιση μήνα απάντησε:

«Ο Άρης όταν μπήκε στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε κάτι κακό από έξω. Μου είπε απλά ότι έχει γίνει ντόρος έξω με τον Κατσαούνη. Του είπα πως όντως ένιωσα πράγματα. Αν νιώσω ότι ο άλλος που έχω απέναντί μου είναι αυθεντικός, και αληθινός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του ή αν ταιριάζουν οι κόσμοι μας».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε ότι: «Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι όπως το είχα στο κεφάλι μου…. Εγώ ήδη ένιωθα άσχημα, γιατί ένιωθα σχεδόν όλους τους συμπαίκτες μου απέναντί μου, επειδή υπήρχε το ότι “ο κόσμος ασχολείται με τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη”. Όταν μπήκε ο Άρης και μου επιβεβαίωσε ότι γίνεται χαμός έξω, εγώ ήδη είχα απομακρυνθεί»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments