Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αλμέιδα – Υπογράφει και παρουσιάζεται

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αλμέιδα – Υπογράφει και παρουσιάζεται

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

ΑΕΚ: Σε ελληνικό έδαφος ρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αφίχθη στην Αθήνα για να επικυρώσει και τυπικά τη συμφωνία με την ΑΕΚ

Σε ελληνικό έδαφος πατά από το βράδυ του Σαββάτου (30/4) ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αφίχθη στην Αθήνα για να επικυρώσει και τυπικά τη συμφωνία με την ΑΕΚ, υπογράφοντας το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός θα μεταβεί αύριο στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το ντέρμπι της νέας ομάδας του με τον ΠΑΟΚ (1/5, 21:00), για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ακολούθως και αφού έχει πάρει μια πρώτη γεύση από την Ένωση, θα επιστρέψει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ στη συνέχεια θα ξαναφύγει.

Ο Αλμέιδα έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» για δύο χρόνια, ενώ στο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα προβλέπεται δικαίωμα ανανέωσης γι΄ άλλο ένα έτος.

ΑΕΚ: Ανανεώθηκε έως το 2023 η σύμβαση με το ΟΑΚΑ

Το ΟΑΚΑ θα παραμείνει έδρα της ΑΕΚ μέχρι την οριστική «μετακόμιση» της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά», που θα είναι και η νέα έδρα της Ένωσης για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ, υπεγράφη η σύμβαση ανανέωσης της χρήσης του «Σπύρος Λούης» από την ΑΕΚ, έως τις 31/12/2022. Η τρέχουσα, ετήσια σύμβαση ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. ΑΕΚ

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα περιμένει μέχρι το τέλος του έτους για να μπει στο νέο γήπεδό της. Το θέμα αφορά κυρίως τα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά παιχνίδια της -εφόσον εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Conference League- που ήταν γνωστό ότι δεν θα προλάβαινε να τα δώσει στην «Αγιά Σοφιά».

Ωστόσο, με το ΟΑΚΑ προκύπτουν άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα η συναυλία των Iron Maiden στις 16/7, πολύ κοντά στους πρώτους αγώνες του Β΄ προκριματικού του Conference League (21/7). Επίσης, υπάρχει και το θέμα της «υπερειδικής» διαδρομής του Ράλι Ακρόπολις 2022 τον Σεπτέμβριο που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Προφανώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν τις διαβεβαιώσεις που χρειάζονταν ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα και αποφάσισαν να παραμείνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι την τελευταία ημέρα της μεγάλης αλλαγής. Κι αυτή θα γίνει, με βάση το χρονοδιάγραμμα, το Σεπτέμβριο του 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments