Trash

Survivor spoiler 1/5: Η ομάδα που καταφέρνει να πάρει την ασυλία

Survivor spoiler 1/5: Η ομάδα που καταφέρνει να πάρει την ασυλία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 1/5: Θα συνεχίσουν τις νίκες οι «μπλε» ή θα κερδίσουν οι «κόκκινοι»;

Οι καβγάδες ανάμεσα στις δύο ομάδες του survivor δεν έχουν τελειωμό καθώς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει δημιουργήσει στρατόπεδα. Η έντονη κόντρα μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι πλέον γνωστή, με τους δυο τους να τσακώνονται διαρκώς για κάθε τι που συμβαίνει στο νησί.

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Όπως φαίνεται από το trailer του νέου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης, οι εντάσεις ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τους άλλους παίκτες δεν έχουν τέλος.

Η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη με τον Τάκη να τα «βάζει» με αρκετούς παίκτες από την ομάδα του , ενώ στο συμβούλιο του νησιού κάνει επίθεση και στον Σπύρο Μαρτίκα, έναν παίκτη ακριβοδίκαιο με όλους.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε επίσης τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ποια ομάδα κερδίζει την 1η Ασυλία

Έπειτα από τον χθεσινό αγώνα που οι Μπλε απέδειξαν ότι είναι δυνατοί και πως παρά τις ήττες τους στα προηγούμενα έπαθλα φαγητού μπορούν να «κατατροπώσουν» τους αντιπάλους τους, απόψε αναμένεται ένας δυνατός αγώνας ασυλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρώτη ασυλία θα καταλήξει στους Κόκκινους, οι οποίοι κερδίζουν βγάζοντας στο τάκο τη Μπλέ ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments