Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνα έκαναν βόλτα στην Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνα έκαναν βόλτα στην Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη: Δύο αγριογούρουνα μικρής ηλικίας [περίπου ενός έτους], εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτα το βράδυ της Πρωτομαγιάς [1/5] στην Καλαμαριά

Δύο αγριογούρουνα μικρής ηλικίας [περίπου ενός έτους], εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτα το βράδυ της Πρωτομαγιάς [1/5] στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες που τα αιχμαλώτισαν και σύμφωνα με τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, θα μεταφερθούν τα αγριογούρουνα στην Αρναία της Χαλκιδικής όπου και θα απελευθερωθούν. Αγριογούρουνα

Τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι 8χρονη σε παιδική χαρά

Ένα 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι το απόγευμα της Πρωτομαγιάς ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος με την οδό Καλλιδοπούλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη τραυματίστηκε στο δάχτυλο του δεξιού της χεριού, αποκολλήθηκε ένα κομμάτι του δαχτύλου της ενώ έκανε τσουλήθρα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς της και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Τις έρευνες και την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τούμπας – Τριανδρίας.

Κατασχέθηκαν 650 κιλά κοκαΐνης με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη

Η ιταλική οικονομική αστυνομία κατέσχεσε στο λιμάνι Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας, 650 κιλά κοκαΐνης. Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε φορτίο με μπανάνες, προερχόμενο από το Εκουαδόρ. Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, είχε ως τελικό προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τα ναρκωτικά εντοπίσθηκαν χάρη στην χρήση σκάνερ τελευταίας τεχνολογίας και, από τους πρώτους υπολογισμούς, η πώληση των ναρκωτικών ουσιών θα μπορούσε να αποφέρει, στο οργανωμένο έγκλημα, κέρδη ύψους διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ.

Την σχετική έρευνα ανέλαβε το δικαστήριο της πόλης Πάλμι, πάντα στην Καλαβρία.

Δύο συλλήψεις και κατάσχεση οστράκων ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 54χρονου και μιας 44χρονης, προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης για κατοχή και μεταφορά, με σκοπό την πώληση – εμπορία, οστράκων του τύπου «αχιβάδα» ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Μετά από έλεγχο που διενέργησαν στελέχη της αστυνομίας του Τ.Σ.Φ. Φερών στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, εντόπισαν ένα φορτηγό με οδηγό τον 54χρονο και συνοδηγό την 44χρονη, να μεταφέρουν ποσότητα οστράκων χωρίς παραστατικά έγγραφα.

Οι δύο ημεδαποί οδηγήθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ μετά από ζύγιση της ποσότητας των οστράκων διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 23 σακιά, συνολικού βάρους 169,5 κιλών, ακατάλληλα για την ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων, ενώ δεν υπήρχαν τα προβλεπόμενα έγγραφα που να αποδεικνύουν την προέλευση τους και δεν υπήρχε η προβλεπόμενη επισήμανση σε αυτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments