Ελλάδα

Ζεφύρι: Συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς σε γλέντι – Συνελήφθη και 14χρονος

Ζεφύρι: Συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς σε γλέντι – Συνελήφθη και 14χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi/ΕΛΑΣ

Και οι τρεις κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων

Σε 3 συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μετά από επιχείρηση στο Ζεφύρι το βράδυ της Πρωτομαγιάς μετά για , άσκοπους πυροβολισμούς.

Μεταξύ των συλληφθέντων κι ένας ανήλικος 14 ετών, ενώ οι άλλοι δύο είναι ένας 27χρνος κι ένας 21χρονος. Και οι τρεις κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, που περιπολούσαν στην περιοχή του Ζεφυρίου, μετά από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας από γλέντι ομάδας Ρομά, μετέβησαν στο σημείο όπου αντιλήφθηκαν συνεχόμενους πυροβολισμούς.

Άμεσα και παρά την αντίδρασή τους, ακινητοποίησαν τρεις από τους εμπλεκόμενους στο ανωτέρω περιστατικό και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, όπου και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή ενός, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι κρότου και 7 κάλυκες. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 1-5-2022 στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις (3) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του Ζεφυρίου, μετά από καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας από γλέντι ομάδας ημεδαπών, μετέβησαν στο σημείο όπου αντιλήφθηκαν συνεχόμενους πυροβολισμούς.

Άμεσα και παρά την αντίδρασή τους, ακινητοποίησαν τρεις (3) από τους εμπλεκόμενους στο ανωτέρω περιστατικό και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, όπου και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι κρότου και 7 κάλυκες.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments