Ελλάδα

Αιδηψός: Για πλημμέλημα παραπέμπεται ο 30χρονος

Αιδηψός: Για πλημμέλημα παραπέμπεται ο 30χρονος
Αιδηψός: Την παραπομπή του 30χρονου άνδρα για πλημμέλημα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών

Την παραπομπή του 30χρονου άνδρα για πλημμέλημα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών. Να θυμίσουμε πως κατηγορείται για την κακοποίηση της γάτας στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας στην Αιδηψό.

Ο 30χρονος συλληφθείς βρέθηκε το πρωί της Τρίτης [3/5] στα δικαστήρια της Χαλκίδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι το πλημμέλημα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 5 ετών.

Αιδηψός:

Φτάνοντας στον εισαγγελέα με περιπολικό, ο 30χρονος άνδρας δεν θέλησε να πει τίποτα για το εξοργιστικό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε ταβέρνα της Αιδηψού, όπου έτρωγαν ο ίδιος και η παρέα του.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν έχει μετανιώσει, εκείνος δεν απάντησε και απλά προχώρησε προς το εσωτερικό του δικαστικού μεγάρου.

Στο δικαστικό μέγαρο Χαλκίδας ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι

Στα δικαστήρια Χαλκίδας έφτασε το πρωί της Τρίτης ο 30χρονος άνδρας, όπου κατηγορείται για την κακοποίηση της γάτας σε ταβέρνα της Αιδηψού.

Ο δράστης συνελήφθη χθες [2/5] το απόγευμα στο σπίτι του στην Λιχάδα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας και του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση τη ΕΛΑΣ, προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία σήμερα μεσημβρινές ώρες από Φιλοζωικό σωματείο της Εύβοιας, αναφορικά με ανάρτηση βίντεο σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, σχετικά με κακοποίηση ζώου (γάτας) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, της ευρύτερης περιοχής της Αιδηψού Ευβοίας, περιστατικό που έλαβε χώρα προχθές (01-05-2022) απογευματινές ώρες.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες που έχει εις βάρος του είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, καθώς το ζώο δεν θανατώθηκε αλλά υπέστη κακοποίηση.

Ιστορικό… κακοποίησης στα ζώα o 30χρονος

Δεν είναι μόνο το γατάκι, που κακοποίησε ο 30χρονος στην Αιδηψό, μιας και μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media έδειχνε περίεργες συμπεριφορές απέναντι στα ζώα.

Με αναρτήσεις στο Instagram, φαίνεται ότι ανέβαζε το σκυλί του “βαμμένο” με τα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζει, όπου μάλιστα ήθελε να το μοιραστεί με τους ακολούθους του, με τα αρνητικά σχόλια να είναι πολλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments