Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μονακό: Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού του Βελιγραδίου

Ολυμπιακός – Μονακό: Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού του Βελιγραδίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός - Μονακό: Η τελευταία μάχη του Ολυμπιακού με τη Μονακό δίνεται σήμερα το βράδυ [4/5, 21:30], με το νικητή αυτού του ζευγαριού να παίρνει το 4ο και τελευταίο εισιτήριο για το Final-4 της Euroleague

Η τελευταία μάχη του Ολυμπιακού με τη Μονακό δίνεται σήμερα το βράδυ [4/5, 21:30], με το νικητή αυτού του ζευγαριού να παίρνει το 4ο και τελευταίο εισιτήριο για το Final-4 της Euroleague, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Το ΣΕΦ αναμένεται να μην πέφτει… καρφίτσα, καθώς οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έχουν κάνει sold out στα «μαγικά χαρτάκια» μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους την Πρωτομαγιά. Ολυμπιακός - Μονακό:

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκριση στο 11ο Final-4 της ιστορίας του με στόχο την κατάκτηση του 4ου τίτλου του (1997, 2012, 2013), ενώ η αντίπαλός του Μονακό μετέχει για πρώτη φορά στη Euroleague και το γεγονός πως έφτασε μέχρι τα πλέι οφ αποτελεί, ήδη, σημαντική επιτυχία.

Η ιστορία θέλει και στους 13 «5ους αγώνες» που έχουν διεξαχθεί στα πλέι οφ της Euroleague να προκρίνεται πάντα η γηπεδούχος ομάδα (αυτή που είχε δηλαδή εξ αρχής το πλεονέκτημα έδρας), με τον Ολυμπιακό να έχει δώσει τρεις 5ους αγώνες, τις δύο που είχε πλεονέκτημα έδρας έναντι της Αναντολού Εφές ο Ολυμπιακός προκρίθηκε, ενώ τη μία που είχε μειονέκτημα έδρας αποκλείστηκε στη Μαδρίτη, από τη Ρεάλ.

Ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός-Μονακό θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (19/5) στο Βελιγράδι την Αναντολού Εφές.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για τον «τελικό» με τη Μονακό και ευχή όλων στο λιμάνι είναι πως με τη βοήθεια του φίλαθλου κοινού του και την «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, αυτοί που θα… γελάσουν τελευταίοι θα είναι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αν η ευχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού πραγματοποιηθεί, τότε θα δουν την ομάδα τους να προκρίνεται στο Final-4 για ενδέκατη φορά στην Ιστορία της και 7η τα τελευταία 14 χρόνια (από το 2009 στο Βερολίνο), με στόχο να ανέβει για 4η φορά στην κορυφή (1997 Ρώμη, 2012 Κωνσταντινούπολη, 2013 Λονδίνο).

Η ομάδα του Πειραιά, στην πρώτη σεζόν της χωρίς τον τέως αρχηγό της, Βασίλη Σπανούλη, θέλει διακαώς και… μπορεί να επιστρέψει στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης, πέντε χρόνια μετά την τελευταία φορά, η οποία ήταν το 2017, στην Κωνσταντινούπολη, όταν ηττήθηκε από τη Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και του νυν ηγέτη του, Κώστα Σλούκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments