Αθλητισμός

Super League: Στέψη Ολυμπιακού ή… παράταση στην αγωνία

Super League: Στέψη Ολυμπιακού ή… παράταση στην αγωνία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Super League: Στέψη ή... παράταση! Αυτό είναι το διακύβευμα της σημερινής [4/5] αναμέτρησης στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό

Στέψη ή… παράταση! Αυτό είναι το διακύβευμα της σημερινής [4/5] αναμέτρησης στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, η οποία θα γίνει στο πλαίσιο της 4η αγωνιστική των Play Off της Super League. Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του “δικεφάλου του βορρά” με τη Μαρσέιγ, για το European Conference League.

Μία ισοπαλία θα είναι αρκετή για τους “ερυθρόλευκους” ώστε να κατακτήσουν και μαθηματικά στην κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος Ελλάδας στην ιστορία του. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη ευελπιστεί να παρατείνει την αγωνία των «ερυθρόλευκων», παίρνοντας ακόμα μία τόνωση ηθικού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Super League:

Να “επαναλάβει” τον αγώνα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Με «νωπές τις δάφνες» από την πρόκριση στην παράταση επί του Ολυμπιακού και μάλιστα μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα από τους Πειραιώτες. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από την άκρως πετυχημένη ευρωπαϊκή πορεία της, όπου έφτασε ως τα προημιτελικά του Conference League, στοχεύει πλέον στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και στο να μειώσει όσο περισσότερο γίνεται τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες μπορεί, ώστε και τους θεωρούμενους βασικούς να κρατήσει «φρέσκους», αλλά και τους λεγόμενους αναπληρωματικούς να έχει σε εγρήγορση. Και για την ώρα μάλλον τα καταφέρνει περίφημα όπως φάνηκε στο ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, από την άλλη, προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο τέλος των play off της Super League. Ο τρόπος που ήρθε ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και η σημαντική διαφορά στο πρωτάθλημα, έφεραν έναν εφησυχασμό που κάθε άλλο παρά άρεσε στη διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η νίκη, δύσκολη είναι η αλήθεια, επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-2) ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί πειστικές νίκες σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις στα πέντε ματς που απομένουν, ώστε να ξεκινήσει πιο ήσυχος το σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments