Ελλάδα

Έκρηξη στα Γρεβενά: Διασωληνωμένος με σοβαρά εγκαύματα ο 28χρονος

Έκρηξη στα Γρεβενά: Διασωληνωμένος με σοβαρά εγκαύματα ο 28χρονος
Ο 28χρονος μεταφέρθηκε από τα Γρεβενά στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης,νοσηλεύεται ο 28χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από έκρηξη σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξυλείας στα Γρεβενά.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με βαριά εγκαύματα από το Νοσοκομείο Γρεβενών και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με την συντονίστρια διευθύντρια της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Σοφία Παπαδοπούλου, η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς έχει μεγάλης έκτασης και βάθους εγκαύματα, έχει εκτεθεί σε έκρηξη και έχει δεχθεί μεγάλο θερμικό φορτίο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο όπου υπήρχαν λιπαντικά σιλικόνης, η οποία όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα με την επέμβαση που έγινε στο σημείο από εννέα άνδρες και 4 οχήματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε πιθανόν από βραχυκύκλωμα στη συντήρηση, ενώ τη στιγμή του συμβάντος στο χώρο υπήρχαν και άλλοι εργαζόμενοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments