Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα στον Alpha: Χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του

Οικονόμου για Τσίπρα στον Alpha: Χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του
Οικονόμου για Τσίπρα στον Alpha: Ο κ. Οικονόμου τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας “χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του”.

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον Alpha έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας “χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο κ. Τσίπρας, όπως έχει κάνει σε όλη την πολιτική του πορεία, επενδύει στις κρίσεις λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες. Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία του ενόψει των μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια, που θα ανακοινωθούν οσονούπω από την κυβέρνηση. Εύκολα μπορούμε να μαντέψουμε και την αντίδρασή του: ό,τι κι αν ανακοινωθεί θα υποσχεθεί πως εκείνος θα έκανε πολύ περισσότερα. Κάθε φορά που η κυβέρνηση δημιουργεί νέες δυνατότητες και προσφέρει ουσιαστικές λύσεις, ο κ. Τσίπρας χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Η πολιτική του ασκείται πια εν κενώ, σε όλα τα μεγάλα θέματα, και είναι μακριά από την πραγματικότητα, εγχώρια και διεθνή.

Τσίπρας στον Alpha: Τώρα βρήκαν ξαφνικά λεφτόδεντρα στην κυβέρνηση;

Συνέντευξη στον Alpha παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας όπου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ενεργειακά, την ακρίβεια, τη ΔΕΗ και τα ελληνοτουρκικά και άλλα θέματα. Όπως σημείωσε ο κ. Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αν ο ΣΥΡΙΖΑ επανέλθει στην κυβέρνηση, η ΔΕΗ θα ξαναλειτουργήσει για το κοινωνικό όφελος και όχι για το κέρδος.

“Τώρα ξαφνικά βρήκαν λεφτόδεντρα στην κυβέρνηση”, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στις ανακοινώσεις αύριο Πέμπτη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανακούφιση των καταναλωτών ρεύματος. “Μετά από εννέα μήνες αισχροκέρδειας ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται τα βρήκε τα λεφτόδεντρα”, σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας πως η ΔΕΗ μοιράζει μπόνους 16 εκατομμυρίων ενώ ρημάζει τα νοικοκυριά.

“Απέφυγαν να μιλήσουν με αριθμούς στη ΡΑΕ όταν την επισκέφθηκα, αν και παραδέχθηκαν ουρανοκατέβατα κέρδη στη χονδρική τιμή. Επιβραβεύουμε τον κ. Στάσση που χρεοκοπεί τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Θέλουμε μια ΔΕΗ που τα golden boys της να χτίζουν φαραωνικά σπίτια στο Αιγαίο ή μια επιχείρηση που να παράγει κοινωνικό όφελος; Θα επαναφέρουμε το Δ στη ΔΕΗ. Θα υπάρχει κόφτης στα κέρδη της ΔΕΗ και των άλλων παραγωγών ενέργειας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments