Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Θα το φάει το κεφάλι του ο Μάνος”

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Θα το φάει το κεφάλι του ο Μάνος”
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε νέες δηλώσεις, μέσα από τη φυλακή, προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναφέρθηκε σε όλα λένε για τις τελευταίες εξελίξεις με την κεταμίνη

Σε νέες δηλώσεις, μέσα από τη φυλακή, προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναφέρθηκε σε όλα λένε για τις τελευταίες εξελίξεις με την κεταμίνη, αλλά και για το τεστ DNA, που θέλει να υποβληθεί ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η 33χρονη, μιλώντας στο Star, επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν γνώριζε πως ο πρώην σύζυγός της έχει την επιθυμία να κάνει τεστ DNA για την πατρότητα, δηλώνοντας ότι ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του, ενώ τον προειδοποίησε ότι αν πάει να κάνει τεστ «θα το φάει το κεφάλι του».

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η κατηγορούμενη για να την υπερασπιστούν και να τη βοηθήσουν να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. «Οι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή», ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα, είπε πως ο λόγος που οι σύμβουλοι θα δουλέψουν εθελοντικά είναι γιατί ουσιαστικά «διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θρίλερ της Πάτρας, ανέφερε κατά την διάρκεια της εκπομπής, «χθες, μιλούσα με έναν ειδικό στα φάρμακα και μου έλεγε ότι αυτή η φαρμακευτική κεταμίνη είναι η ίδια που έχουν στα νοσοκομεία αλλά και στα κτηνιατρεία. Οι κτηνίατροι τη χρησιμοποιούν στα χειρουργεία που κάνουν στα ζωάκια. Είναι η ίδια ακριβώς. Μάλιστα, το σκυλάκι της οικογένειας Δασκαλάκη φέρεται να είχε κάνει χειρουργείο και ενδέχεται να του είχε χορηγηθεί μία τέτοια ουσία».

Την «καίει» το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας από κεταμίνη που της χορηγήθηκε,και για την οποίο κατηγορείται κι έχει προφυλακιστεί η μητέρα της.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΜEGA, o αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών, που αναμένεται εντός των ημερών, καταρρίπτει όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη χορήγηση της κεταμίνης. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι αυτό θα είναι το πόρισμα μετά την αρχική κατάθεση που είχε δώσει ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπουζιάνης, ο οποίος είχε αναλάβει την εξέταση συνολικά για την Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες προκύπτει ότι με βάση βλάβες στο ήπαρ που εντοπίστηκαν στην Τζωρτζίνα, η ανακοπή η οποία υπέστη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης, καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι μπορεί να δόθηκε στη φάση της ανάνηψης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments