Focus

Jada Pinkett Smith: “Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάνε οι άνθρωποι”

Jada Pinkett Smith: “Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάνε οι άνθρωποι”

Πηγή Φωτογραφίας: Tom + Lorenzo

Jada Pinkett Smith:Με αφορμή τη νέα της συνέντευξη στην εκπομπή της 'Red Table Talk'.

H Jada Pinkett Smith δεν έχει μιλήσει δημοσίως και ευθέως για το περιστατικό με το χαστούκι στα Όσκαρ, όμως με τον τρόπο της πέρασε το μήνυμά της για τα όσα αισθάνεται μέσα από την τελευταία της ανάρτηση.

Η σύζυγος του Will Smith, ο οποίος είχε χαστουκίσει κατά τη διάρκεια των Όσκαρ τον Chris Rock μετά από αστείο που έκανε για την απώλεια μαλλιών της Pinkett, έκανε μια ανάρτηση για την εκπομπή της ‘Red Table Talk’. Μιλώντας για τη συνέντευξη στην April Simpkins, μητέρα της Miss USA, Cheslie Kryst, που είχε αυτοκτονήσει πριν δύο μήνες, έγραψε στο Instagram της: “Υπάρχουν τόσα περισσότερα που υπάρχουν μέσα μας που υποθέσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο και οι αντιλήψεις δεν συναντιούνται”.

View this post on Instagram

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

“Όταν πιστεύουμε ότι ξέρουμε.. μπλοκάρουμε την ευκαιρία μας να δούμε πραγματικά κάποιον που ίσως χρειάζεται να τον δουν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που παρουσιάζει τον εαυτό του” έγραψε η Jada σαν να αναφερόταν στον σύζυγό της.

Μετά το περιστατικό, εξάλλου, πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του, ειδικά μετά το χαστούκι κι ίσως η Prinkett θέλησε να σταματήσει με αυτόν τον τρόπο τις ανακρίβειες. Από τα βραβεία και μετά, η σταρ δεν έχει κάνει τόσο μεγάλη ανάρτηση και δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη συμπεριφορά του Will Smith.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments