Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα, Διούδη, Σάρλια κόντρα στην ΑΕΚ [pic]

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα, Διούδη, Σάρλια κόντρα στην ΑΕΚ [pic]
Παναθηναϊκός: Πολύ πιο "γεμάτος" σε επιλογές κι απ' τον πάγκο του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό [8/5, 19:30], καθοριστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ

Πολύ πιο “γεμάτος” σε επιλογές κι απ’ τον πάγκο του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (Κυριακή 8/5, 19:30), καθοριστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των play off.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (7/5) στο “Γ. Καλαφάτης” την προετοιμασία του “τριφυλλιού” χωρίς άλλα προβλήματα και συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Φεντερίκο Μακέντα, Σωκράτη Διούδη και Ζβόνιμιρ Σάρλια που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες μέρες με ιώσεις και μικροτραυματισμούς.

Το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, “κορόιδο” και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόραμμα ακολούθησαν οι Γκατσίνοβιτς, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ, με τον πρώτο να ανεβάζει “στροφές” και να έχει πλέον πιθανότητες για να προλάβει το ντέρμπι που ακολουθεί την Τετάρτη (11/5) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Γκατσίνοβιτς: Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι ο λόγος που αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό

Το λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και για το μέλλον του αναφέρθηκε ο μέσος των “πρασίνων” Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, σε συνέντευξη που έδωσε στη σερβική ιστοσελίδα «zurnal.rs».

«Κάναμε μία πολύ ποιοτική εμφάνιση στην ημιτελική σειρά με τη Λαμία και ήμασταν σίγουροι για την πρόκριση, που έγινε πραγματικότητα. Παρακολουθήσαμε με πολύ ενδιαφέρον και τον άλλο ημιτελικό.

Η επιτυχία και η πρόκριση του ΠΑΟΚ δεν μου προκάλεσε έκπληξη, γιατί ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει τον τίτλο και δεν έχει την ίδια συγκέντρωση. Στο τέλος η πρόκριση κρίθηκε στο εκτός έδρας γκολ», τόνισε αρχικά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ:

«Οι πιθανότητες στον τελικό είναι μοιρασμένες. Έχουμε συναντηθεί δύο φορές στο πρωτάθλημα από τότε που είμαι εδώ, κερδίσαμε στην Αθήνα, χάσαμε στη Θεσσαλονίκη, και τις δύο φορές το σκορ ήταν 2-1. Είναι σίγουρο ότι ο τελικός θα είναι ανοικτός σε όλα τα αποτελέσματα, ειδικά από τη στιγμή που θα βρεθούμε στο πρωτάθλημα τέσσερις μέρες νωρίτερα (σ.σ. 17/5 στην Τούμπα, 10η αγωνιστική play off)».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments