Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θέλει να “δέσει” τον Αϊτόρ μέχρι το 2025

Παναθηναϊκός: Θέλει να “δέσει” τον Αϊτόρ μέχρι το 2025

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ κατάφερε να "γυρίσει" πλήρως την κατάσταση στη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις

Ο Αϊτόρ κατάφερε να “γυρίσει” πλήρως την κατάσταση στη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Τα 8 γκολ που έχει σημειώσει, αλλά και οι 9 ασίστ που έχει μοιράσει στο δεύτερο μισό της σεζόν, είναι η καλύτερη απόδειξη της εκπληκτικής κατάστασης που διανύει και έτσι οι “πράσινοι” επιθυμούν την παραμονή του στο Κορωπί και μετά τον Ιούνιο του 2023, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει κρατήσει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό με επέκταση της συνεργασίας τους τουλάχιστον έως το 2025 και πάνω σ’ αυτό έχει ήδη υπάρξει μία πρώτη επικοινωνία προς την πλευρά του Αϊτόρ.

Άνθρωπος του Τριφυλλιού είχε επαφή στα τέλη Απριλίου με την καταλανική πλευρά, κατά την οποία εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση του κλαμπ για την πορεία του Καταλανού, με την επισήμανση πως οι δύο πλευρές θα καθίσουν για συζητήσεις μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Αυτή την στιγμή άλλωστε, η προσοχή όλων είναι επικεντρωμένη στα ματς των play off και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στις 21 Μαΐου, τα οποία θα καθορίσουν τους δύο μεγάλους στόχους του «τριφυλλιού». Ωστόσο, είναι δεδομένο πια πως ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να “δέσει” για τα επόμενα χρόνια τον Καταλανό άσο.

Επέστρεψαν σε φουλ πρόγραμμα Διούδης και Σάρλια

Μειώνονται τα προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της κυριακάτικης (8/5, 19:30) καθοριστικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των play off, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (4/5) μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα και οι Σωκράτης Διούδης και Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Οι “πράσινοι” επέστρεψαν στο Κορωπί μετά το ρεπό της Τρίτης (3/5) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς με τους “κιτρινόμαυρους”, με τον Διούδη να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και τον Σάρλια να μην αισθάνεται πλέον πόνο στον προσαγωγό και αμφότερους να θέτουν εαυτόν στη διάθεση του 59χρονου τεχνικού.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, “κορόιδο”, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ, ενώ θεραπεία έκανε ο Γκατσίνοβιτς, που “τρέχει” για να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης (11/5) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (8η αγωνιστική).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments