Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Χειροβομβίδα σε πυλωτή πολυκατοικίας

Νέα Ιωνία: Χειροβομβίδα σε πυλωτή πολυκατοικίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Νέα Ιωνία: Χειροβομβίδα σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία πέταξαν άγνωστοι στη 01.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου [7/5],

Χειροβομβίδα σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία πέταξαν άγνωστοι στη 01.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου [7/5], με αποτέλεσμα από την έκρηξη να σπάσουν τα τζάμια και προκληθούν φθορές στην είσοδο, καθώς και σε 6 ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα εκεί.

Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε πανικός, ενώ από την Αστυνομία γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αφενός ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης και αφετέρου να βρεθούν στοιχεία για τους δράστες.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθεί αφενός ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης και αφετέρου να βρεθούν στοιχεία για τους δράστες. Στο πλαίσιο αυτό συλλέγεται υλικό από κάμερες στην περιοχή, καθώς και καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής.

Αθήνα: Πυρκαγιά σε διώροφο κτίριο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε ακατοίκητο διώροφο κτίριο στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ακομινάτου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από το κτίριο έχουν απεγκλωβιστεί δύο άτομα που αναμένεται να παραδοθούν στο ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς σε διπλανά κτίρια.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν δύο άτομα που βρίσκονταν στην ταράτσα του κτιρίου. Στο σημείο επιχειρούν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments