Πολιτική

Μάντζος στο συνέδριο ΝΔ: Η Κυβέρνηση ενώ στην αρχή μάς λοιδόρησε μετά υιοθέτησε τις προτάσεις μας

Μάντζος στο συνέδριο ΝΔ: Η Κυβέρνηση ενώ στην αρχή μάς λοιδόρησε  μετά υιοθέτησε τις προτάσεις μας
Μάντζος στο συνέδριο ΝΔ: Ο κ. Μάντζος αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία αν και στην αρχή τους λοιδόρησε στη συνέχεια υιοθέτησε τις προτάσεις.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Δημήτρης Μάντζος μίλησε στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Μάντζος αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία αν και στην αρχή τους λοιδόρησε στη συνέχεια υιοθέτησε τις προτάσεις.

Ο κ. Μάντζος σημείωσε: “Εμείς, στο ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής, σεβόμαστε την αποστολή μας. Ασκούμε τον αντιπολιτευτικό μας ρόλο με μετριοπάθεια και ξεκάθαρες θέσεις. Όποτε χρειάστηκε, δώσαμε τη συναίνεσή μας. Αυτή ήταν η στάση μας τόσο στην πανδημία και στον εμβολιασμό, όσο και στην τραγωδία της Ουκρανίας, και στις αμυντικές συμφωνίες της χώρας. Στεκόμαστε και ενεργούμε αξιακά και σταθερά. Χωρίς όρους και αστερίσκους. Καλύπτουμε το κενό μιας Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που με την πολιτική της αδυναμία και τις θολές θέσεις της, πολλές φορές, ενεργεί ως ο καλύτερος χορηγός της Κυβέρνησης. Καταθέτουμε τεκμηριωμένες προτάσεις, ρεαλιστικές: για την ενεργειακή κρίση και τον πληθωρισμό, την ακρίβεια σε καταναλωτικά αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.

Η Κυβέρνηση, ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, ενώ στην αρχή μάς λοιδόρησε, στη συνέχεια έσπευσε να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, χωρίς καν να αναγνωρίσει την πατρότητα αυτών. Δεν μας ενδιαφέρει η αντιγραφή, την καλωσορίζουμε. Άλλωστε όλοι αντιγράφουν από τον καλύτερο. Μας ενδιαφέρει, όμως, η ειλικρίνεια και η ουσία. Και ουσία για εμάς είναι να είμαστε χρήσιμοι στον λαό και στη χώρα. Χρήσιμοι στην κρίσιμη ώρα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments