Πολιτική

Πιερρακάκης στο συνέδριο ΝΔ: Η ψηφιακή μεταρρύθμιση ενώνει το σύνολο των πολιτών

Πιερρακάκης στο συνέδριο ΝΔ: Η ψηφιακή μεταρρύθμιση ενώνει το σύνολο των πολιτών
Πιερρακάκης στο συνέδριο ΝΔ: Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης μίλησε στο 14ο συνέδριο και ανέφερε στην ομιλία του ότι «σήμερα ενώνουμε όλους του Έλληνες» και προσέθεσε ότι η ψηφιακή μεταρρύθμιση ενώνει το σύνολο των πολιτών.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης μίλησε στο 14ο συνέδριο και ανέφερε στην ομιλία του ότι «σήμερα ενώνουμε όλους του Έλληνες» και προσέθεσε ότι η ψηφιακή μεταρρύθμιση ενώνει το σύνολο των πολιτών.

«Υλοποιήσαμε το όραμα του πρωθυπουργού, γκρεμίσαμε τα εσωτερικά τείχη του κράτους, βελτιώσαμε την καθημερινότητα των πολιτών και τώρα 1.400 υπηρεσίες εξυπηρετούν ψηφιακά. Παραλάβαμε μια χώρα με κάτω από 9 εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές, και πέρσι είχαμε 567 εκατομμύρια συναλλαγές. Πάνω από 60 ουρές γλύτωσε ο καθένας. Η ψηφιακή πολιτική είναι μια κοινωνική πολιτική επειδή ακριβώς βοηθά την καθημερινότητα των πολιτών», είπε ο κ.Πιερρακάκης.

Ανέφερε, επίσης, ότι «υπάρχει ένα σταθερό χέρι στο τιμόνι της χώρας και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει» και έκανε λόγο για συμφωνίες με την κοινωνία, οι οποίες όμως θα έχουν ρήτρες.

«Πρώτη ρήτρα αυτή της ενότητας, και δεύτερη η ρήτρα της αποτελεσματικότητας. Να υλοποιήσεις αυτό που υπόσχεσαι. Η αυτοδύναμη Ελλάδα χρειάζεται αυτοδύναμες κυβερνήσεις και το χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments