Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Με τις επιλογές του έφερε στην Ελλάδα την ενεργειακή κρίση πριν τον πόλεμο

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Με τις επιλογές του έφερε στην Ελλάδα την ενεργειακή κρίση πριν τον πόλεμο
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Η μεσαία τάξη, μαζί με όλους τους πολίτες πλην των λίγων φίλων του κ. Μητσοτάκη, δεν πληρώνουν απλά και μόνο την παγκόσμια κρίση. Πτωχεύουν καθημερινά με «ρήτρα Μητσοτάκη», τονίζουν.

Ανακοίνωση σχετικά με τα όλα όσα ακούστηκαν στο 14ο τακτικό συνέδριο ΝΔ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Κάνουν λόγο ότι «δεν διστάζει να φλομώνει στο ψέμα ακόμα και το κομματικό κοινό της Νέας Δημοκρατίας». «Η μεσαία τάξη, μαζί με όλους τους πολίτες πλην των λίγων φίλων του κ. Μητσοτάκη, δεν πληρώνουν απλά και μόνο την παγκόσμια κρίση. Πτωχεύουν καθημερινά με «ρήτρα Μητσοτάκη», τονίζουν.

«Νομίζει πως με καθρεφτάκια για δήθεν 600 ευρώ αναδρομικά θα τους ξεγελάσει», προσθέτει στην ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κατηγορεί μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «παρουσιάζει την εικόνα μιας χώρας που ζει μόνο ο ίδιος και οι κολλητοί του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να φλομώνει στο ψέμα ακόμα και το κομματικό κοινό της Νέας Δημοκρατίας. Παρουσίασε την εικόνα μιας χώρας που ζει μόνο ο ίδιος και οι κολλητοί του.

Νομίζει ότι μπορεί να εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που αποδεικνύει ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Μπροστά στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε στους πολίτες προσπαθεί τώρα για μια ακόμη φορά να τους διχάσει. Και το πιο αστείο: παρουσίασε την παράταξή του ως προοδευτική έχοντας δίπλα του όλα τα ορφανά του Καρατζαφέρη.

Το καλύτερο βέβαια το φυλούσε για την ενεργειακή κρίση, που ο ίδιος με τις εγκληματικές επιλογές του έφερε στην Ελλάδα πολύ πριν τον πόλεμο, κάτι που ομολόγησε χθες.

Η μεσαία τάξη για την οποία δήθεν κόπτεται ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τους επαγγελματίες, μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες, βυθίζονται κάθε μέρα στην ανασφάλεια και τα αδιέξοδα από το καρτέλ της ενέργειας που 9 μήνες άφησε ανεξέλεγκτο. Και τώρα νομίζει πως με καθρεφτάκια για δήθεν 600 ευρώ αναδρομικά θα τους ξεγελάσει. Οι πολίτες δεν απαιτούν να γίνει καλύτερος ο ίδιος και οι αποτυχημένοι υπουργοί του, απαιτούν να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα, μήπως και σώσουμε ό,τι σώζεται.

Δυστυχώς η μεσαία τάξη, μαζί με όλους τους πολίτες πλην των λίγων φίλων του κ. Μητσοτάκη, δεν πληρώνουν απλά και μόνο την παγκόσμια κρίση. Πτωχεύουν καθημερινά με «ρήτρα Μητσοτάκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments