Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε 46χρονος νεκρός μέσα στο σπίτι του – Eίχε τραύμα από κυνηγετικό όπλο

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε 46χρονος νεκρός μέσα στο σπίτι του – Eίχε τραύμα από κυνηγετικό όπλο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Νωρίς σήμερα [8/5] το πρωί, σε σπίτι στην περιοχή των Διαβατών, εντοπίστηκε νεκρός 46χρονος άνδρας, φέροντας τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος της κεφαλής

Νωρίς σήμερα [8/5] το πρωί, σε σπίτι στην περιοχή των Διαβατών, εντοπίστηκε νεκρός 46χρονος άνδρας, φέροντας τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος της κεφαλής.

Στο σημείο, μετά από τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου του 46χρονου, μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια,  πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα:

  • Ελέγχθηκαν (241) άτομα
  • Έγινε έλεγχος σε (23) οχήματα
  • Προσήχθησαν (33) άτομα και
  • Συνελήφθησαν (3) εξ’ αυτών για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Οι στοχευμένες δράσεις θα διευρυνθούν και σε άλλες περιοχές.

Συνελήφθη σπείρα ναρκωτικών

Με κεντρικό άξονα τη διενέργεια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης αλλά και σε διάφορες περιοχές του Νομού, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναπτύσσει ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

  • (6) άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη βραδινές ώρες στην περιοχή της Τούμπας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) δέμα κάνναβης βάρους 108 γραμμαρίων και μία (1) εύχρηστη ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • (3) άτομα, για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 47χρονου αλλοδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments