Διεθνή

Ισραήλ: Ματαιώθηκε πτήση όταν οι επιβάτες έλαβαν φωτογραφίες από το αεροπορικό δυστύχημα

Ισραήλ: Ματαιώθηκε πτήση όταν οι επιβάτες έλαβαν φωτογραφίες από το αεροπορικό δυστύχημα

Πηγή Φωτογραφίας: bbc

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται στο ισραηλινό αεροδρόμιο με πολλούς να μιλούν για κενά ασφαλείας

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε (ξανά) στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραηλ.

Αεροσκάφος της τουρκικής AnadoluJet με 160  επιβάτες τροχοδρομούσε στον διάδρομο απογείωσης όταν ο πιλότος αναγκάστηκε να σταματήσει τη διαδικασία και να επιστρέψει στον τερματικό σταθμό.

Τι συνέβη

Με το αεροσκάφος να είναι καθ’ οδόν προς τη θέση απογείωσης, οι επιβάτες ειδοποίησαν το πλήρωμα ότι είχαν λάβει τις φωτογραφίες από ένα αεροπλάνο της Turkish Airlines που συνετρίβη στην Ολλανδία το 2009 και ενός άλλου αεροπορικού δυστυχήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2013, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Ynet.

Όπως ανέφερε ότι οι εικόνες κοινοποιήθηκαν μέσω του AirDrop, μιας υπηρεσίας της Apple που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν αρχεία από τη μια συσκευή της Apple στην άλλη σε μικρές αποστάσεις. Όλες οι εικόνες ελήφθησαν σε iPhone.

Ως ύποπτοι της φάρσας αναγνωρίστηκαν νεαροί Ισραηλινοί, οι οποίοι και ανακρίνονται. Το αεροπλάνο αναχώρησε με πέντε ώρες καθυστέρηση .

Το περιστατικό έρχεται δύο εβδομάδες μετά από έναν κενό ασφάλειας στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, όταν μία οικογένεια από τις ΗΠΑ μετέφερε  οβίδα πυροβολικού κατά το check-in , την οποία είχε σχεδιάσει να πάρει στο σπίτι ως αναμνηστικό.

Επικράτησε πανδαιμόνιο καθώς οι ταξιδιώτες εγκατέλειψαν την περιοχή, με ένα άτομο να χρειάζεται νοσοκομειακή περίθαλψη αφού έπεσε πάνω από έναν ιμάντα μεταφοράς στη βιασύνη για να διαφύγει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments