Αθλητισμός

NBA: Μία νίκη από τη πρόκριση απέχουν Χιτ και Σανς

NBA: Μία νίκη από τη πρόκριση απέχουν Χιτ και Σανς

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images, Twitter

NBA: Εντυπωσιακοί ήταν οι Χιτ στο 5ο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής απέναντι στους Σίξερς, όπου επικράτησαν με 120-85

Εντυπωσιακοί ήταν οι Χιτ, στο 5ο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής του NBA απέναντι στους Σίξερς. Η ομάδα του Μαϊάμι έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και με εντυπωσιακή άμυνα κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη με 120-85, εξασφαλίζοντας εκ νέου το προβάδισμα στη σειρά με 3-2.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, που είχαν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ήτανA ο Τζίμι Μπάτλερ με 23 πόντους ενώ 19 πόντους και 10 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Μαξ Στρους.

Για τη Φιλαδέλφεια ο Τζοέλ Εμπίιντ σημείωσε 17 πόντους ενώ 14 πόντους με 5/13 σουτ είχε ο Τζέιμς Χάρντεν.  Επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/5, 02:00) στη Φιλαδέλφεια.

Προβάδισμα για τους Σανς

Στο Φοίνιξ, οι Σανς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο Ντάλας το οποίο διέλυσαν με 110-80, παίρνοντας προβάδισμα στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης με 3-2. Καθοριστικό ένα σερί 17-0 των «ήλιων» στην 3η περίοδο που μετέτρεψε το 51-50 σε 68-50.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ με 28 πόντους. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι ΝτιΆντρε Έιτον με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Μικάλ Μπρίτζες με 14 πόντους.

Για τους Μάβερικς ο Λούκα Ντόνσιτς είχε 28 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ 21 πόντους πρόσθεσε ο Τζέιλεν Μπράνσον.  Η σειρά μεταφέρεται και πάλι στο Ντάλας όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/5, 04:30) θα διεξαχθεί στο Game 6.

Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο Μπομπ Λανίερ

Ο Μπομπ Λανίερ, ένας από τους κορυφαίους σέντερ της δεκαετίας του ’70 και μέλος του Hall of Fame, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Το NBA ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση, ότι ο θρυλικός σέντερ πέθανε την Τρίτη μετά από σύντομη ασθένεια. Image

Ο Λανίερ, ο οποίος ήταν οκτώ φορές All-Star και αγωνίστηκε σε Ντιτρόιτ (1970/79) και Μιλγουόκι (1979/84), είχε μέσο όρο καριέρας, 20,1 πόντους, 10,1 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 1,5 κοψίματα, σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Εξαιρετικά αμφίβολος για την συνέχεια των playoffs ο Μοράντ

Ο άσος των Μέμφις Γκρίζλις, Τζα Μοράντ, έχει μώλωπες στο δεξί του γόνατο και είναι αμφίβολο ότι θα επιστρέψει για το υπόλοιπο των playoffs, δήλωσε η ομάδα του.

Ο εκρηκτικός All-Star αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, πρόσθεσε το ιατρικό επιτελείο των Γκρίζλις μετά την μαγνητική τομογραφία του παίκτη. Γκρίζλις

Ο Μοράντ τραυματίστηκε στο γόνατο στην τέταρτη περίοδο του τρίτου αγώνα των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας μεταξύ των Γκρίζλις και του Γκόλντεν Στέιτ το Σάββατο από τον Τζόρνταν Πουλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments